Gönderen Konu: Muhabbet Buyrun.  (Okunma sayısı 66910 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
Ynt: Muhabbet Buyrun.
« Yanıtla #260 : 12 Şubat 2009, 10:34:45 »
sen baya etkisinde kalmışsın bu rüyanın
hayırlara vesile olsun inşallah ;)

Çevrimdışı ibolya

• Deneyimli Kampanyacı
  • UĞUR BÖCÜĞÜM
« Yanıtla #261 : 12 Şubat 2009, 20:14:23 »
bende geçenlerde uyuşturucu kaçakçılığı yapmıımşım rüyamda, 2 tane arkadaşım da suç ortağımmış, diyomuşumki onlara yav şindik hakim bize 14 yıl verir napcaz diomuşum, arkadaşın biri ben kaççam sizde kaçın diyomuş, ben yok olmaz zaten bi sürü ceza alcam daha da artıramam cezamı diyomuşum, diğer arkadaş gözümün içine içine bakıyomuş,senin yüzünden oldu sana uyduk der gibi, ben de içimden düşünüyomuşum, hakim bana 14 sene vercek, böceğim o zamana kadar 14 yaşına ulaşcak, herşesini kendisi yapmak zorunda kalcak, öksüz büyüycek yavrum diyomuşum, bi üzülmüşüm bi üzülmüşüm, gece saat 3,5 gibi böcüğümü emzirmeye kalktıydım anamm bi baktım rüyaymış, sarıldım sarıldım sarıldım, uyku sersemi yavrum, şap şup öptüm, çok üzülmüştüm yaaa, allahtan rüyaymış

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #262 : 12 Şubat 2009, 22:14:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende geçenlerde uyuşturucu kaçakçılığı yapmıımşım rüyamda, 2 tane arkadaşım da suç ortağımmış, diyomuşumki onlara yav şindik hakim bize 14 yıl verir napcaz diomuşum, arkadaşın biri ben kaççam sizde kaçın diyomuş, ben yok olmaz zaten bi sürü ceza alcam daha da artıramam cezamı diyomuşum, diğer arkadaş gözümün içine içine bakıyomuş,senin yüzünden oldu sana uyduk der gibi, ben de içimden düşünüyomuşum, hakim bana 14 sene vercek, böceğim o zamana kadar 14 yaşına ulaşcak, herşesini kendisi yapmak zorunda kalcak, öksüz büyüycek yavrum diyomuşum, bi üzülmüşüm bi üzülmüşüm, gece saat 3,5 gibi böcüğümü emzirmeye kalktıydım anamm bi baktım rüyaymış, sarıldım sarıldım sarıldım, uyku sersemi yavrum, şap şup öptüm, çok üzülmüştüm yaaa, allahtan rüyaymış
ayy ben bile okurken kotu oldum seni nasıl etkilemiştir kimbilir

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #263 : 12 Şubat 2009, 23:34:28 »
haketten çok kötü bir rüya
Allah korusun bebeşi fazla sıkma bizede kalsın acık :D

Çevrimdışı ibolya

• Deneyimli Kampanyacı
  • UĞUR BÖCÜĞÜM
« Yanıtla #264 : 13 Şubat 2009, 12:09:02 »
harbiden kötüydü, mesleğimi bilmeyen bazı arkadaşlara bu rüyayı anlattığımda sen çok fazla film seyrediyon dedilerdi  ;D meslekle alakalı bi durum, böyle kötü ynleri var işte, doğum iznine gitmişim aylardır çalışmıyorum ama rüyama girebiliyo halen, iyice bilinç altına yerleşmiş sanırsam  :( asicim bu arada ben bu oğlanı yiye yiye bitircem elini çabuk tut  ;D iyiki doğurmuşum bu sıpayı be baa arkadaş oluyo, canım sıkılcekti yoksa yav  ;D

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #265 : 13 Şubat 2009, 20:46:58 »
Merhaba güzel forumun güzel insanları bugün bildiginiz gibi hediyemi almak için favori magazasındaydım çok güzel karşıladılar yaklaşık 10 adet gazewteci vardı.Hediyelerimiz verildi küçük bir ropörtaj yapıldı yasirin ismi geçti ankara da oldugu ve hediyesi postalanacagı nı söylediler hediyemi aldım  resimler dergilerde çıkacakmış hangileri oldugunu tam olarak bilmiyorum bana dergiler gelecek paylaşacagım hepsini eşim ve kızımla gittim ben esma yani yarışmanın 2.sabriye hanımda oradaydı kampanyayı nerden duydunuz dediler hergünkampanya sitesinden dedim oraya üyeyim ve o forumdan çok arkadaşım destek verdi kazanmam için dedim (2. yarışmaya reklam alırsan admin yarısını isterim :)   )yani kısacası güzel bir gündü.

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #266 : 13 Şubat 2009, 20:47:54 »
hayırlı olsun canım :)

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #267 : 13 Şubat 2009, 20:49:51 »
hayırlı olsun

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #268 : 13 Şubat 2009, 20:50:28 »
teşekkürler arkadaşlar

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #269 : 13 Şubat 2009, 20:55:50 »
Hayırlı uğurlu olsun benide o saatlerde iki kere aradılar burdaki bayiliğin genel müdürünün falan telefonunu verdiler ürünleri yarın gönderiyolarmış benim hediyemde onların arasında olacakmış p.tesi gidip alacam
Bu arada sabriye hanım sana gıcık kapmıştır kesin :D
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2009, 20:59:27 Gönderen: ysr86 »