Gönderen Konu: denedim biliyorum önerip kazananlar  (Okunma sayısı 57481 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
Ynt: denedim biliyorum önerip kazananlar
« Yanıtla #290 : 16 Temmuz 2010, 11:45:36 »
bende yazdım ama cevap yok bana zaten günlük pedden de göndermemişlerdi... >:(beni sevmiyolar :'( :'(

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #291 : 19 Temmuz 2010, 11:17:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
face duvarında  yazdıgım mesaja cevap verdiler. denedimbiliyorum daki kullanıcı adımı mail adresimi sordular bende cevapladım. aşagıdaki mesajı yollamışlar

Merhaba ....... hanım,
Öncelikle DenedimBiliyorum ailesine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Aşağıda yer alan adresinize 1 yıllık Orkid paketi gönderimi yapılmıştır. 1 hafta içinde Orkid paketiniz elinizde olacaktır.

Lütfen sitemizi takip etmeye devam ediniz.
Saygılarımızla,
DenedimBiliyorum.com

face duvarına yazın arkadaşlar inş gelmeyen arkadaşlarım hepimize gelir en kısa zamanda.  yorumlarıyla yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

hediyem bu mesajın ertesi sabah geldi. aynı gün fairy de geldi.

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #292 : 19 Temmuz 2010, 21:35:25 »
face duvarında  yazdıgım mesaja cevap verdiler. denedimbiliyorum daki kullanıcı adımı mail adresimi sordular bende cevapladım. aşagıdaki mesajı yollamışlar

Merhaba ....... hanım,
Öncelikle DenedimBiliyorum ailesine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Aşağıda yer alan adresinize 1 yıllık Orkid paketi gönderimi yapılmıştır. 1 hafta içinde Orkid paketiniz elinizde olacaktır.

Lütfen sitemizi takip etmeye devam ediniz.
Saygılarımızla,
DenedimBiliyorum.com

face duvarına yazın arkadaşlar inş gelmeyen arkadaşlarım hepimize gelir en kısa zamanda.  yorumlarıyla yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

hediyem bu mesajın ertesi sabah geldi. aynı gün fairy de geldi.

önerip de kazananlardan biri miydin arkadaşım?yoksa gelebilir diye merak mı edip sormuştun?bende merak ediyorum acaba senin gibi yazsam mı diye soruyorum

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #293 : 19 Temmuz 2010, 22:38:42 »
ilk sitesinden kazananlardanım. uzun zaman geçip gelmeyince yazdım. kazanmadıysan bile iletişimden sor istersen listede ismim var mı diye. inş gelir.

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #294 : 19 Temmuz 2010, 22:51:27 »
ilk sitesinden kazananlardanım. uzun zaman geçip gelmeyince yazdım. kazanmadıysan bile iletişimden sor istersen listede ismim var mı diye. inş gelir.

az önce sitenin iletişim kısmından durumu açıklayarak yazdım.kazanmadığımı ama anketı doldurmuştum önceden dedim.adıma gönderilecek mi diye sordum.biraz da senden cesaret alarak.umarım olumlu ya da olumsuz cevap verrirler.beklemek çok sıkıcı çünkü..seninki gelmiş.umarım listede adım vardır bana da gelir

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #295 : 19 Temmuz 2010, 23:02:08 »
inş gelir ecrim. gelmeyen tüm arkadaşlara gelir inş. iyi yaptın yazdın. hediye gercekten güzel. 3-4 yerine herkese 1 koli gönderselerdi  çok iyi olurdu. herkes emek veriyor sonucta.

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #296 : 19 Temmuz 2010, 23:04:57 »
inş gelir ecrim. gelmeyen tüm arkadaşlara gelir inş. iyi yaptın yazdın. hediye gercekten güzel. 3-4 yerine herkese 1 koli gönderselerdi  çok iyi olurdu. herkes emek veriyor sonucta.

gelip de geri dönmesinden korkuyorum en çok.burda kolay yerde oturuyorum ama kargocular adresimi bir türlü bulamıyor.çoğunlukla sorun oluyor hep.ondan meraklıyım zaten.siteye uye olurken ne akla hizmet ettiysem tel.no da yazmamışım.geçen gün farkettım.yanı kargo bulamayınca direkt geri yollar .tel no da olmayınca..

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #297 : 19 Temmuz 2010, 23:07:22 »
mng kargoyu ararsın o zamanda denedimbiliyorum olumlu cevap versinde kargo kolay ya.arar tembihlersin tlf numaranı verirsin. asıl konu komsunun eline geçmesin.:)))

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #298 : 19 Temmuz 2010, 23:11:03 »
mng kargoyu ararsın o zamanda denedimbiliyorum olumlu cevap versinde kargo kolay ya.arar tembihlersin tlf numaranı verirsin. asıl konu komsunun eline geçmesin.:)))

benim bir komşum var o da öyle münasebetsiz biri değildir.alsa bile sorun olmaz.keşke gelse de ona bıraksalar..cevapladığın için çok teş.ederim..gelirse yazarım mutlaka..

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #299 : 22 Temmuz 2010, 20:20:03 »
en sonunda adelet yerini buldu. annemin yerine Burcu Kolaya isimli şshısa maxfaktör ve oley seti gitmişti. firma özür mahiyetinde süper bir set göndermiş maxfactor  fondoten ruj ,likit ruj, kalem rimel vs ve oley yüz yıkama jeyi sevindim valla :D
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)