0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
face duvarında yazdıgım mesaja cevap verdiler. denedimbiliyorum daki kullanıcı adımı mail adresimi sordular bende cevapladım. aşagıdaki mesajı yollamışlar Merhaba ....... hanım,Öncelikle DenedimBiliyorum ailesine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Aşağıda yer alan adresinize 1 yıllık Orkid paketi gönderimi yapılmıştır. 1 hafta içinde Orkid paketiniz elinizde olacaktır.Lütfen sitemizi takip etmeye devam ediniz.Saygılarımızla,DenedimBiliyorum.com face duvarına yazın arkadaşlar inş gelmeyen arkadaşlarım hepimize gelir en kısa zamanda. yorumlarıyla yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinface duvarında yazdıgım mesaja cevap verdiler. denedimbiliyorum daki kullanıcı adımı mail adresimi sordular bende cevapladım. aşagıdaki mesajı yollamışlar Merhaba ....... hanım,Öncelikle DenedimBiliyorum ailesine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Aşağıda yer alan adresinize 1 yıllık Orkid paketi gönderimi yapılmıştır. 1 hafta içinde Orkid paketiniz elinizde olacaktır.Lütfen sitemizi takip etmeye devam ediniz.Saygılarımızla,DenedimBiliyorum.com face duvarına yazın arkadaşlar inş gelmeyen arkadaşlarım hepimize gelir en kısa zamanda. yorumlarıyla yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.hediyem bu mesajın ertesi sabah geldi. aynı gün fairy de geldi.
ilk sitesinden kazananlardanım. uzun zaman geçip gelmeyince yazdım. kazanmadıysan bile iletişimden sor istersen listede ismim var mı diye. inş gelir.
inş gelir ecrim. gelmeyen tüm arkadaşlara gelir inş. iyi yaptın yazdın. hediye gercekten güzel. 3-4 yerine herkese 1 koli gönderselerdi çok iyi olurdu. herkes emek veriyor sonucta.
mng kargoyu ararsın o zamanda denedimbiliyorum olumlu cevap versinde kargo kolay ya.arar tembihlersin tlf numaranı verirsin. asıl konu komsunun eline geçmesin.)