bana hem gelmiyor hemde kargonuz yok diyorlar![]()
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana hem gelmiyor hemde kargonuz yok diyorlar![]()
![]()
o nasıl birşey ya hem gelmiyorlar hemde kargonuz yok diyorlar yoksa zaten gelmezler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana hem gelmiyor hemde kargonuz yok diyorlar![]()
![]()
o nasıl birşey ya hem gelmiyorlar hemde kargonuz yok diyorlar yoksa zaten gelmezler
zaten bende ondan korkuyorum. bende ilk kazananlardanım. denedim biliyoruma sordum, en kısa sürede elinizde olacak cevabını aldım.ama işte dediğim gibin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana hem gelmiyor hemde kargonuz yok diyorlar![]()
![]()
zaten bende ondan korkuyorum. bende ilk kazananlardanım. denedim biliyoruma sordum, en kısa sürede elinizde olacak cevabını aldım.ama işte dediğim gibin
ha konu şimdi anlaşıldı Denedimbiliyorum yollamış ama kargoyu arayınca yok diyorlar.
Bana kazandığım koli gelmişti daha önce şimdi 1 koli daha geldiyine benim adıma, sevindirik oldum
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana hem gelmiyor hemde kargonuz yok diyorlar![]()
![]()
ha konu şimdi anlaşıldı Denedimbiliyorum yollamış ama kargoyu arayınca yok diyorlar.
bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor benim dağarcıktaaynen öle canım benim, ne güzel ifade ettin beni
eee ne yapayım acep