mrb ben adavapuru alıngari kampanyasından bir adet şampuan kazandım ama hala gelmedi ve artık gelsede istemiyorum çünkü alıngari bir şampuan için kendini bu kadar düşürmemeliydi. bana kargonuz evde olmadığınız için geri gitti dediler kargo şirketi de aras kargoymuş aras kargoya gelipte geri dönmesinin imkanı yok. çünkü benimi aras kargoda yeğenim çalışıyor hem yeğenimi hemde aras kargoyu aradım ve böyle bir gönderim olmamış dendi. herkesin hediyesi gelmiş benim ne eksiğim vardı onlardan. şimdi size soruyorum arkadaşlar ben oraya tam444 tane yorum yazdım adamlar bir şampuanı çok gördüler üstelik birde yalan yere beni oyaladılar yazıklar olsun diyorum başkada bişi demiyorum.
Merhaba fadimecigim sana kargonun gönderildigini ve adreste bulunamadıgından geri döndügünü ben ilettim firmadan aldıgım bilgi buydu şimdiye kadar yaptıgım hiç bir blog kampanyasında aksilik yaşanmaması için elimden gelen çabayı sarf ettgimi herkes te biliyor.Gün içinde firmaya bununla ilgili sorununu iletecegim.
sağlıklı iletişime geçmeden böyle çıkışlar yapmayın isterseniz, firmalar ve kargo şirketleri arasında böyle aksamalar olur.
belki de bahsedildiği gibi ürün gelip geri gittiyse firmaya, ordan sonrasında ilgilenmemiş olabilirler.