LCD TV, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Fırın, Dondurucu, Buzdolabı... Bu ürünlerden dilediğinizi seçin, soruları yanıtlayıp, arkadaşlarınızı çağırarak parçaları toplayın. 11/09/2008 tarihine kadar seçtiğiniz ürünün puzzle'ını ilk siz tamamlayın ve seçtiğiniz ürünün sahibi olun. Şansınızı artırmak ve paro ile ekstra kazanmak için hızlı davranın, hemen Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin linkine tıklayın.
bu yarışma tekrar başladı.Bence şansınızı deneyin.
Kazananların listesi belli oldu.Forum sayfamızdaki Kampanya sonuçları bölümünden kazananların isimlerini görebilirsiniz.Kazanan arkadaşlara tebrikler.
bu site benim parokart numaramı kabul etmioo. parosuz üye olayım diorum işlemi gerçekleştirmior. bu site beni beğenmedi
üye değilim paro kartım yok bölümünden üyeliğini gerçekleştirdin mi
ewt ama yine işlemimi kabul etmedi nasıl bişiyse bu anlamadım
bizim de kabul etmiyor kart numarasını...oysa ki migros kartı...paroyada üye...
ama nasıl giriliyor oyuna kartın numarasını kabul etmiyorsa, anlamadım....
ben daha önce migrostan aldığım parolu kartla oyuna girmiştim ancak şuanda kart numarası kayıtlı değil diyor galiba sitede bi problem var yada yarışma bitti
hayır yarışma devam ediyor.Ben girdim.Parola kartım yok diyip üyelik işlemlerinizini yapın.Kabul etmesi lazım.
önce karşınıza Hoşgeldiniz yazısı çıkacak.Yeşil ok ile gösterilen yere basın.OYUNA BAŞLAYIN yazısı çıkacak.Parola Kartım Yok bütonuna basın.Üye olacağım diyip ilgili alanları dolduktan sonra ok işareti ile devam edin.Üyelik işlemleriniz gerçekleşecekitir.