haftaya başlasın cezam yenisahip ozaman haftaya olmuyacağım
glh_n canım saol çok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin7 gün ceza yemişimnese 7 gün bu hesaptan idare etcem artık
sen başka hesaplardan gir diye verilmedi o uzaklaştırma cezasıay ben çok unutkanım en büyük korkum yanlışlıkla böyle link vermek umarım başıma gelmez çok dikkatsizimdirdecanım seni hepimiz biliyoruz açtığın konularla da ne kadar paylaşımcı olduğunu gösteriyosun zaten ama bu arkadaşın başka vukuatları da var
7 gün ceza yemişimnese 7 gün bu hesaptan idare etcem artık
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin7 gün ceza yemişimnese 7 gün bu hesaptan idare etcem artık
![]()
Başlı başına bu vukuat zaten,LEGOLAS nickin süresiz banlanacak bu sebepten.Yedek nickle girmek yasak;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhaftaya başlasın cezam yenisahip ozaman haftaya olmuyacağım
glh_n canım saol çok
Tatilde çekerim cezamı diyorsun.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin7 gün ceza yemişimnese 7 gün bu hesaptan idare etcem artık
![]()
Başlı başına bu vukuat zaten,LEGOLAS nickin süresiz banlanacak bu sebepten.Yedek nickle girmek yasak;)
scorpionda banlanınca sco die yedek nickiyle giriyordu ama banlanmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin7 gün ceza yemişimnese 7 gün bu hesaptan idare etcem artık
![]()
scorpionda banlanınca sco die yedek nickiyle giriyordu ama banlanmadı
Ben adminle konuştum artık bu taviz kimseye verilmeyecek.Yedek nickle girenin asıl nicki süresiz gidecek.Yoksa burda ban vermenin ne anlamı var