bakmak 'tan sonra zor gelcekti

bugun arayacağım sorarım sizin için inşallah bende fırça yemem

ama gecen sene eşimede asiller aldı diye yuvarlak bir cevap vermişlerdi 15 gün sonra aradılar hak size geçti diye . Bizede süpriz oldu
Orada anladığım kadarıyla bu konularla ilğili iki personel çalışıyor biri gerçekten çok aksi ama biride çok nezaketli.
çok teşekkürler sizede zahmet olacak. bendekide şans gittim sinirli tipe çattım..
gerçekten sizin için surpriz olmuş benim ümidim kalmadı ama bakalım..
ben aradım şimdi mesai bitimine kadar beklememiz gerekiyor akşam belli olur dedi
kadın resmen beni başından savmış o zaman bu ne ciddiyetsizlik sinir oldum
Benimle konuşan bayan çok kibardı ama bilmiyorum belkide almışlardır hepsi bugün dolmadan
az önce aradım kimseye hak geçmediğini söylediler ...
Asil olupta hediyesini almayan olmazdı zaten. Aralık ayında yaptıkları kampanyada herşey daha farklıydı, millet kendine puan kazandırmak için onlarca fake üyelik açmıştı ve bu açılan fake üyeliklerin çogu ödül kazandı, tabiki fake üyelik oldugu için yedeklere gecmişti. Ama bu yarısmada öyle bişey olmaz
arkadaşlar yedek üyelik o kadar da kötü bişey değilmiş onu anladım.bende aveanın lg netbook kampnyasında 15. sırda son yedekteydim.bende çok umutsuzluğa düşmüştüm.inanılması güç bişey oldu sıra bana geçmişti.
bende 1 temmuzda öğlenden sonra telefon actım kimlik fotokopisini faxlayacaktım faxlamadan bi arıyayım dedim
bi bakayım dedi asillerin hepsi ulaşmış hiçbir yedege gecmemiş dedi.