acayip heyecan yaptım faksı şimdi çekiyorum.

kimlik fotokopisini ilk defa bu tazr kampanyalarda gönderdiğimden çekindim açıkçası
tebrikler güle güle kullanın
Tebrik ederim, keyifli traşlar.
tebrikler...
bende geçen sene sadece 24 çekiliş hakkı ile 14. yedek olarak traş makinası kazanmıştım...
bende 10. yedegım sence bana gelırmı sıra acaba bırde sıra sana geldıgını nasıl ogrenıcem arıyolarmı onlar tatıle gıdıcemde
sahte üyelikler eleniyor, kimlik bilgisi ile üyelikbilgisi tutmayanlar eleniyor... bana sık sık ara dediler, 2 günde bir aradım...
her aradığımda değişiyordu sıralama, 1. yedeğe sıra geldi, 3. ye 5. ye...
ama o zaman 50 tanemi 100 taemş vermişlerdi .şimdi topu topu 10 kişi var bende yedekteyim ama hiç umudum yok. keşke olsa..yedekten kazanmak hiç kazanmamaktan daha üzücüymüş onu anladım..
kimlik fotokopisini ilk defa bu tazr kampanyalarda gönderdiğimden çekindim açıkçası
bende çekinmiştim, üstüne yan gelecek şekilde hedef dağıtımdan kazanmış olduğum hediyenin tarafıma gönderilmesi için bilgi amaçlı gönderilmiştir diye not düşmüştüm...
evet yedekten kazanmak cok kötüymüs ıphone hayaliyle avunuyoruz...........
bende çekinmiştim, üstüne yan gelecek şekilde hedef dağıtımdan kazanmış olduğum hediyenin tarafıma gönderilmesi için bilgi amaçlı gönderilmiştir diye not düşmüştüm...
ben not düşmeden yolladım inşallah sorun olmaz