ipad sıralaması yazıyor ama netbook sıralaması yazmıyor. umarım kazanır bi netbook...
netbook için en fazla hit alan 5 kişi diyor

eğer hitten kastı sayfa ziyareti ise kesin alırım

ama beğeni ise belki alabilirim
Joy bu yarışma ne zaman bitiyo ?
beğeni ipad, ziyaret netbook için.
ipad zor gibi ama netbook alabilirsin tabi ziyaret sayısı senden çok olan 5 kişi yoksa, umarım yoktur

şu ipad denen zımbırtıdan bende kazansam hiç fena olmaz, birkaç video izledim çok güzel bir alet
Joy bu yarışma ne zaman bitiyo ?
koşullarda ayın 10'u son gün yazıyor.
12'sinde kazanan grup açıklanıyor, 5. haftanın 1. gelen grubu
o gün açıklanabilir wii ve diğer ödülleri kazananlar. ama benim tahminim en geç 1 hafta içinde açıklanacağından 19'unda herşey bitmiş olur.
katılmayı düşünüyorsan geç kaldın gibi

ipad ve netbook görünce gözün döndü bakıyorum
Joy'un ziyaretci sayısı(216) bence çok az ama umarım kazanır. Evet gec kaldıgımı farkettim malesef
Joy'un ziyaretci sayısı(216) bence çok az ama umarım kazanır. Evet gec kaldıgımı farkettim malesef 
çok az deil bence 
Dişli rakipleri yoksa az değil tabi ama, internet sitesi facebook grubu bilmemnesi olanlar en az 1000 ziyaretçi kapmıstır :S
çok az deil bence 
Dişli rakipleri yoksa az değil tabi ama, internet sitesi facebook grubu bilmemnesi olanlar en az 1000 ziyaretçi kapmıstır :S
benimde 1000 ziyaretçim olmuştur ama sistemde hile oldugu için çogu işlenmedi ama burn un ana sayfasından diğer socialburnerlara nazaran ziyaretim iyi sayıda

kısmette varsa kazanırım

hayırlısı diyorum...
dans grubu belli oldu ama socialburner oylaması devam ediyor lütfen desteğe devam arkadaşlar
Voodoo West Crew kazandı, onlara oy verenler arasından mı seçiliyor acaba wii ve ipod kazananlar

,
social burner açıklanır en geç yarına.