oyunuz verildi başarılar.
oyunuz verildi başarılar.
Teşekkeür ederim

sizede çekilişte bol şans...
6. Social Burner adayları ve Social Burner’lar , yarışma boyunca İstanbul’da bulunmalıdır. Yarışma sonlandıktan sonraki gün kendilerine önceden bildirilecek lokasyonda, yine kendilerine bildirilecek saatte bulunmak zorundadırlar.
7. Şehir dışından katılıp kazanan kişilerin yarışma süresince İstanbul’da olması gerekmekte olup; ulaşım, konaklama ve yemek masrafları kendilerine aittir.
8. Social Burner’lar yarışmayı kazanabilmek için 41? 29! tarafından verilen sosyal mecra görevlerini yapmakla yükümlüdür.
Katılım koşullari ilginç
3. sıradasınız dıyor oldu galıba. eşimin facesı acıktı ondan oyladım sanırım anlamadım bişi
face ile bağlan dedim beğen dedim yeterlimi? ilk sayfada üye olmaktan bahsetmişsiniz? destek olduğumu sanıyorum ama olamadıysamda bana bir ulaşmanızda fayda var...
face ile bağlan dedim beğen dedim yeterlimi? ilk sayfada üye olmaktan bahsetmişsiniz? destek olduğumu sanıyorum ama olamadıysamda bana bir ulaşmanızda fayda var...
üye olarak Bigbang Grubuna oy verirseniz hem destek hemde çekilişe katılma hakkı kazanıyorsunuz...
ben bır begenı daha yaptım.şimdi begendık ya faceden baglanıp.o yetiyor de mi???
ayrıca uye olup begenmek mi lazım samsung için
bende anlamadım bişey ama begendim oldu sanırım
22 begeni oldu ipad 3.sıradasındiyor
anlamadım ya neyse
ben bır begenı daha yaptım.şimdi begendık ya faceden baglanıp.o yetiyor de mi???
ayrıca uye olup begenmek mi lazım samsung için
çekileşe katılmak için üye olup Dans gruplarından birine ( BigBang Favorimdir) oy vermeniz gerekmektedir.
bugün tekrar destek olmaya çalıştım ama beğeni sayısında artış olmadı nedense ..