‘KARNENİ GÖSTER KİTABINI AL’ 3’ÜNCÜ YILINDA
14 Haziran 2010 Pazartesi
BASIN BÜLTENİDİR.
İŞ BANKASI ŞUBELERİNDE BİR MİLYON KİTAP ÇOCUKLAR İÇİN BEKLİYOR
Türkiye İş Bankası 2007-2008 öğretim yılı sonunda başladığı “Karneni Göster Kitabını Al Kampanyası”nın üçüncüsünü gerçekleştiriyor.
Ülkemizde bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük kitap kampanyalarından biri olan “Karneni Göster Kitabını Al” kampanyası kapsamında, öğretim yılının sona erdiği 18 Haziran’dan itibaren karnesini İş Bankası şubelerine getiren 1 milyon ilköğretim öğrencisine 1 milyon kitap armağan edilecek.
Doğan Hızlan’ın sunuş yazısını kaleme aldığı ve Türk edebiyatının değerli yazarları Sait Faik Abasıyanık, Adalet Ağaoğlu, Sunay Akın, Sabahattin Ali, Necati Cumalı, Nursel Duruel, Feyza Hepçilingirler, Rıfat Ilgaz, Cemil Kavukçu, Orhan Kemal, Yaşar Kemal, Nezihe Meriç, Aziz Nesin, Mehmet Zaman Saçlıoğlu ve Necati Tosuner’in öykülerinden derlenen “Yazarlarımızdan Öyküler” adlı kitap, Türkiye ve KKTC’deki İş Bankası şubelerine karneleriyle gelen öğrencilere tatil armağanı olarak verilecek.
Kardeşim karnesini alınca gidelim bari
Güzel bir kampanya, çocukları bankaya alıştırıyorlar çaktırmadan
geçen sene de olmuştu
o kadar gidin kitapınızı alın diye bizim çocuklara söyledim
üşendiler
hiç bana çekmemişler, kampanya kaçırılırmı
Lise karnesini kabuL etmezLer mi yha

bende küçüğüm
1 saat evvel iş bankasındaydım, kitabı gördüm ince ve saman kağıt baskılı, çocuklara pek dayanacak kadar iyi bir baskısı yok..
İş Bankası, 'Karneni Göster' kampanyası ile 1 milyon ilköğretim öğrencisine kitap armağan ediyor. Yaşar Kemal, Orhan Kemal, Aziz Nesin, Adalet Ağaoğlu gibi Türk edebiyatının önemli yazarlarının öyküleri karnesini gösteren her çocuğa hediye.
Türkiye İş Bankası, 2007-2008 öğretim yılının sonunda başlattığı “Karneni Göster Kitabını Al” kampanyasını bu yıl üçüncü kez gerçekleştiriyor.
Türkiye’de bugüne kadar gerçekleştirilmiş en büyük eğitim kampanyalarından biri olan “Karneni Göster Kitabını Al” ile İş Bankası bu yıl da yaz tatiline giren 1 milyon ilköğretim öğrencisine kitap armağan ediyor. Kampanyanın üçüncü yılında 3 milyon çocuğa ulaşılmış oluyor.
Öğretim yılının sona erdiği 18 Haziran’dan itibaren Türkiye ve KKTC’deki herhangi bir İş Bankası şubesine karnesini getiren tüm ilköğretim öğrencilerine, karne notuna bakılmaksızın Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından kampanyaya özel olarak hazırlanan “Yazarlarımızdan Öyküler” adlı kitap hediye ediliyor.
walla ünide karne vermiytorlar ancak kitap veriytrlamış işime yaramz da zaten
Bence mükemmel bir uygulama okumaya teşvik adına, ve diğer kampanyalar gibi en azından kısıtlı kitap seçeneğide yok.
Bence ne kadar yakınınız varsa bunun bilgisini verin.Bu yaşta okuyan çoçuk ilerde bize yatırım olacaktır.
lise öğrencilerinede geçerli değil bildiğim kadarıyla