arkadaşlar uzun zamandır bademcik problemim var dün doktora gittim ve bademciğimin ve altta ki bezenin hemen alınması lazımmış
bademciklerim olduğunda büyükmüş ve kalp kapakçığını çürütüyomuş yarın alacaklar yani.
çok korkuyorum.ki ben iğneden bile korkarım hastane inler bana vururlarken.bunda napcam bilmiyorum.
bi kaç yokum oylarımı vermeyi unutmayım kozmodermodA taftta rengini gösterde ...
ayrıca dualarınızıda eksik etmeyin
gidipte dönmemek var

hepinize bol kampanyalı bol kazançlı günler aranızda olmak çok güzel

görüşmek üzere inşallah
çok geçmiş olsun, sağlıkla dönün aramıza...
çok çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla aramıza dönersin.
Rabbim seninle beraber tüm hastalara şifa versin inşallah.
geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin .
geçmiş olsun.öncelikle sakın internette bu ameliyat nasıl yapılıyor diye merak edip anlamadığın ama seni korkutacak resimleri invelememeni öneririm.ayrıca çok basit bir ameliyat 15-20 dakika sürüyor.ameliyattan çıkıncada hafif bir boğaz ağrısı oluyor ve bu yüzden hemde kanama olmasın diye bol bol dondurma yiyeceksin

afiyet olsun şimdiden.sakın korkma inan bana çok basit bir ameliyat.
Çok geçmiş olsun.
Çok fazla korkmanıza gerek yok bademcik ameliyatı en kolay ameliyatlardan biridir.
2 hafta önce 5 yaşındaki kuzenim sabah bademcik ameliyatı oldu akşam evinde oyun oynuyordu.
çok geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuşursun inş.
Alt tarafı bademcik ameliyatı ya bu kadar telaş yapmana gerek yok bende çok büyük bi ameliyat geçireceksin sandım başlığı görünce

Şimdiden geçmiş olsun rahat ol paniğe gerek yok
canım öncelikle geçmiş olsun ben bir sağlık çalışanı olarak korkma derim inan ertesi gün iyileşmiş olucaksın basit bir ameliyat çünkü hatta benim kızımda oldu ertesi gün ayaktaydı valla sen takma kafana sağlıkla iyileş gel