ooo bayağ şanslısın sanırım.
çok fazla vardı biri de bana isabet etmiş gitmedim zaten birinin hakkını yediğime de üzüldüm sonradan
KAYIP YÜZÜK FİLMİNE DAVETİYE“KAYIP YÜZÜK” filmini davetlimiz olarak izlemek için yarışmaya katılın!
Yarışma Kuralları:
• Bu yarışmadan sadece sinema.com üyeleri yararlanabilecektir.
• Katılan 100., 200.,300., 400. ve 500. kişiler sinema bileti kazanma hakkını elde edecektir. • Yarışma katılımı için 27 Ağustos – 01 Eylül tarihleri arası geçerlidir.
• Sinema bileti kazanan kişilere kazandıkları bilgisi e-posta ile gönderilecektir.
• Çift kişilik sinema bileti tercih edilen sinemada 1 Eylül – 5 Eylül tarihleri arasında geçerlidir.
• Kazanan sinema.com üyesi tercih ettiği sinema gişesinden ismini söyleyerek çift kişilik sinema biletini alabilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
VANTAGE POINT/BAKIŞ AÇISI DVD/BLU-RAY KAMPANYASI Başrollerinde Dennis Quaid, Matthew Fox, ve Oscar® Ödüllü Forest Whitaker' ın rol aldığı "Bakış Açısı" filminin Blu-Ray ya da DVD'sini kazanabilirsiniz!
Kampanya Notları
• Sadece sinema.com üyeleri için geçerlidir.
• Her 100. kişi hediye kazanma hakkını elde edecektir.
• Hediye gönderimleri stoklarla sınırlıdır.
• Hediye kazanan kişilere kazandıkları bilgisi e-posta ile gönderilecektir.
• Hediye gönderimleri kargo ile (karşı ödemeli olarak) yapılacaktır.
• “VANTAGE POINT” DVD Kampanyası 04-12 Eylül tarihleri arasındadır.
Kayit olun veya
giris yapin
BENİ AYA UÇUR FİLMİ DAVETİYEMarssinema ve Sinema.com, size “BENİ AYA UÇUR” filmine çift kişili sinema bileti kazanma fırsatı sunuyor.
Yarışma Kuralları:
• Bu yarışmadan sadece sinema.com üyeleri yararlanabilecektir.
• Katılan her 50. kişi sinema bileti kazanma hakkını elde edecektir.
• Yarışma katılımı için 04-08 Eylül tarihleri arası geçerlidir.
• Sinema bileti kazanan kişilere kazandıkları bilgisi e-posta ile gönderilecektir.
• Çift kişilik sinema bileti tercih edilen sinemada film vizyonda olduğu sürece geçerlidir.
• Kazanan sinema.com üyesi tercih ettiği sinema gişesinden ismini söyleyerek çift kişilik sinema biletini alabilir.
Kayit olun veya
giris yapin
cevabı bilen varsa söylesin lütfen!!!