Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ben cevabı haluk bilginer olarak buldum ... siz yinede kontrol edin..
haluk bilginer rol aldı yazıyo cnm cevap Tayanç Ayaydın
evet cevap Tayanç Ayaydın'mış,afişinde Haluk Bilginer'in oynadığı yazıyor...
Filmde, Taner Birsel, Ali Düşenkalkar, Halit Ergenç, Altan Gördüm, Vahide Gördüm, Seçil Mutlu, Uğur Polat, Serhat Tutumluer, Onur Ünsal, Selçuk Yöntem ve Haluk Bilginer rol aldı.
12 Haziran’da vizyona girecek olan ADAMIM BENİM filminin Saundtrack Albümve özel hediyeleri sinema.com'da!
ADAMIM BENİM filmiyle ilgili soruya doğru cevap verin, filmin orijinal hediyelerini kazanma şansını yakalayın.
Kampanya Kuralları:
Bu kampanyadan sadece sinema.com üyeleri yararlanabilecektir.
Kampanya katılımı için 9-19 Haziran tarihleri arası geçerlidir.
Yapılan çekiliş sonucu hediye kazanan kişilere kazandıkları bilgisi e-posta ile gönderilecektir.
Hediyeler stoklarla sınırlıdır.
Hediye gönderimleri kargo ile (karşı ödemeli olarak) yapılacaktır.
Adamım Benim” filminin yönetmeni John Hamburg aşağıdaki filmlerden hangisini yönetmiştir?
Zor Baba ve Dünür
Polly Gelince
Ah Mary Vah Mary
En İyi Arkadaşım Evleniyor
cevap: Polly Gelince
TRANSFORMERS: YENİLENLERİN İNTİKAMI Yarışması
Soru: Transformers: Yenilenlerin İntikamı" filminin dünyaca ünlü yönetmeni kimdir?
Cevap: Michael Bay
Link:
Kayit olun veya
giris yapinTRANSFORMERS: YENİLENLERİN İNTİKAMI
Sam Witwicky (Shia LaBeouf), Transformers’ın kökenleri ve dünya üzerindeki tarihçesi konusunda yeni detaylar keşfeder. Topladığı bilgiyi ele geçirmek isteyen şeytani ruhlu Deceptionlar onun peşindedir. En büyük mücadele, Mısır’daki Giza piramitlerinde gerçekleşecektir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir.

,
Kampanya Kuralları:
Bu kampanyadan sadece sinema.com üyeleri yararlanabilecektir.
Kampanya katılımı için 18 Haziran – 01 Temmuz tarihleri arası geçerlidir.
Hediye kazanan kişilere kazandıkları bilgisi e-posta ile gönderilecektir.
Hediyeler stoklarla sınırlıdır.
Hediye gönderimleri kargo ile (karşı ödemeli olarak) yapılacaktır.
Katılan 250. kişi hediye kazanma hakkını elde edecektir.
Kayit olun veya
giris yapinFilmde zoraki çiftimiz damat adayının ailesiyle tanışmak için ailenin yaşadığı eyaletin yolunu tutarlar. Büyük şehirde daima kontrollü bir kız olan Margaret’in birbirinden komik olaylarla karşılaştığı bu eyalet aşağıdakilerden hangisidir?
.Oregon
.Teksas
.Alaska
.Michigan