0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hanfendi çanta için destek açar mısınız yorum beğendirme
Açtığım konular1-Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2-Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3-Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindestek istediğim konutofita stones destek:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinuygulamaya girerek arama çubuğuna:osman tayyaryazarak gelen tifitiliği:lunaparka gidip korku tüneline binmek yerine korkudan atlı karıncaya binmek tam bii tifitilik.şu an oy 3 desteklerinizi bekliyorum.
Açtığım konular:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDestek istediğim link vera modaLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu linkte Pınar Vural (deniz kenarında çekilen resim diye belirtirseniz sevinirim) Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin duvarda pınar vural ın sloganı beğenilecek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAçtığım konular:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDestek istediğim link vera modaLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu linkte Pınar Vural (deniz kenarında çekilen resim diye belirtirseniz sevinirim) Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin duvarda pınar vural ın sloganı beğenilecekkonum ne zaman açılacak? Açtığınız 3. konu silinmiş gözüküyor. Bu yüzden destek konunuzu açamıyorum.Edit:pLnLp
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAçtığım konular:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDestek istediğim link vera modaLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu linkte Pınar Vural (deniz kenarında çekilen resim diye belirtirseniz sevinirim) Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin duvarda pınar vural ın sloganı beğenilecekkonum ne zaman açılacak? Açtığınız 3. konu silinmiş gözüküyor. Bu yüzden destek konunuzu açamıyorum.Edit:pLnLpLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin silinen konu yerine bir konu daha açtım lütfen artık açın konumukonu açıp destek istiyorum admin beni görene kadar konu siliniyor