Her Gün Kampanya
Türkiye'nin en büyük kampanya forumu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Hergün Kampanya
Facebook
Twitter
Yardım
Takvim
Kampanyalari Incele
Kampanyalarda Ara
Takip Ettiklerim
Giriş Yap
Kayıt Ol
Her Gün Kampanya
»
Kampanyalar
»
Biten Kampanyalar
(Moderatör:
gamzemehmet
) »
ALL Dergisi Hediyeleri
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: ALL Dergisi Hediyeleri (Okunma sayısı 1826 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
diazem
Global Moderator
Hero Member
ALL Dergisi Hediyeleri
«
:
13 Haziran 2010, 00:21:01 »
ALL Dergisi Hediyeleri
YEPYENİ YARIŞMAMIZLA
KOTON’DAN 1.000 TL
KAZANIN!!!ALL, stilini sınamak isteyenlere yepyeni bir yarışma imkanı sunuyor. Yarışmamızda bu kez stiller sizin gardırobunuzdan, oylarsa yine jüriden!İşte nasıl katılacağınızla ilgili notlar…1. Kendi gardırobunuzdan bir stil yaratın ve üzerinize giyin.2. Bir arkadaşınıza... fotoğrafınızı çektirin. (1 MB ölçüsünde) 3. Fotoğrafın altına üzerinizdeki tüm ürünlerin markalarını belirtin.Dergimizin 39. sayfasındaki formu eksiz doldurup, adresimize postalayın.
Ayrıca arkadaşlar dergide gördumde tam aklımda değil.1 kişiye lenovo s10 -2 veriyor Puma saat vardı ayrıca bir ödül daha olucak..Son katılım 15 haziran dergiyi almak şartı var..Sanırım dergideki bazı eşyaları fotolayıp bir şekil yapıyordunuz.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...
la_edri
Acemi Kampanyacı
http://www.encokbanabravo.com/index.php?/users/409
Ynt: ALL Dergisi Hediyeleri
«
Yanıtla #1 :
15 Haziran 2010, 09:45:32 »
haziran sayısını almıştım ama yarışmayı buraya yazmayı unuttum. hatta yarışma için başvurmaya fırsat bulamadım.benim sevdiğim bir moda dergisi.burada önemli olan yaratıcı ve farklı olmak.kombinlerde uyuma falan değil de sınırların zorlanmasına önem veriyorlar.bir önceki ayların kazananlarından (her ay dereceye giren kombinlerin resmi yer alıyor) anladığım bu.mesela bir kemer resmini toka olarak ya ad kocaman bir yüzük resmini şapka olarak rahatça kullananbilirsiniz.
KOTON’DAN 1.000 TL KAZANIN yarışamasına da katılmayı düşünmüştüm ama utandım sonra
diazem
Global Moderator
Hero Member
Ynt: ALL Dergisi Hediyeleri
«
Yanıtla #2 :
15 Temmuz 2010, 01:40:05 »
Bugun dergide gördum arkadaşlar.Burada bitendede olsa ayrıntıları bulunca yazıcam yeniden.Stil yarışması var yine 1. ye laptop var ve 4 ödül var( diğerleri heralde fazla ilgimi çekmedi bayanlarla alakalıydı sanırım)..Ayrıntıları bulunca yazarım..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Her Gün Kampanya
»
Kampanyalar
»