o zaman imzanıza oy mesajını istemediğiniz yazın lütfen kimse size oy için mesaj atmasın. kimse oy mesajı görmek istemediğinizi düşünce gücüyle anlayamaz sanıyorum..
o zaman imzanıza oy mesajını istemediğiniz yazın lütfen kimse size oy için mesaj atmasın. kimse oy mesajı görmek istemediğinizi düşünce gücüyle anlayamaz sanıyorum..
sen öyle diyorsunda günlük 27 mesaj geliyor oy veriyorum ok diyorum online oluyorum mesaj yine geliyor...
hımmm ona bir şey diyemem haklısın, destek isteyenlerin kime mesaj yolladıklarını kaydetmesi lazım aslında.
aynı kişi yolluyorsa haklısın

ama bence destek mesajşarında biraz anlayıslı olmak lazım
mesajlara cevap vermeyen, mesajları görmekten hoşlanmayan biri için anlayış beklenemez de

ama aynı kişilerin 3 er 5 er mesaj atması da sıkar insanı ben artık tüm mesajlarımı kaydediyorum yoksa engelliyorlar
doğru sölüyorsunuz arkadaşlar sizde... mesela giriyorsunuz arkadaşa destek oluyorsun ertesi gün yine destek mesajları biraz düşünce olucak sadece ...
ee hani destek aa bakıp geçmeyin destek verin bol bol duamızı alın
evet gonule katılıyorummmmm
sonucda hepimiz zaman zaman destege ihtiyac duyuyoruz ama desteksizde hiçbrsy olmuyor
benimde bazen cogu kampanyalara katılcak zamanım dahi olmuyr cocugumdan fırsat bulup bakıyorum ancak özel msj bazen hemen geri donusum olmasada ozelikle gece fırsat buldugumda cvp veiyorum detek olmaya calııyorum
bende destek olunmasını bekliyorum destek olmak istemeyen ya imzasına yazsın yada
özel msj almayı engellesin bukadar basit