aslında ilk 3 yabancı değil forumdan hepsi.
ama kendi isimlerine kazanmak istemedikleri için tanıdıklarının isimlerini kullanıyorlar.
tahminim bu.
tahmin değil canım muko görmüş gerçek adlarını zaten
aslında ilk 3 yabancı değil forumdan hepsi.
ama kendi isimlerine kazanmak istemedikleri için tanıdıklarının isimlerini kullanıyorlar.
tahminim bu.
tahmin değil canım muko görmüş gerçek adlarını zaten
ilk 2 için kesin eminim bende 3. için söylentiler var kim olduguna dair dogrudur söylentilerde
Arkadaşlar ne olduğunu artık biliyoruz bence burada kapatalım mevzuyu siz benim hamarattaki tatlılarıma bakınböylece tatlı yiyelim tatlı konuşalım evet saçma bir cümle oldu
kimlermiş çok merak ettim valla
Değerli takipçilerimiz, az önce yapılan giriş, sıralama karışıklığından dolayı yanlış yazılmıştır. Ödül kazanan yarışmacılarımız kazananlar listesinde (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin) yer almaktadır. Katılan tüm yarışmacılarımıza tekrar teşekkür ederiz.
bende 2 gün önce bırakmıştım ama önlük kazanmışım
emsanın sayfasını okuyun arkadaşlar hileci bişeyler yazmış
Olala Görün ohhh canıma değsin nasılda aldım ama ödülü ismim yayınlandı silemezler artık nasıl olsa bu hesabıda şimdi aldım kim olduğumuda bilemezsiniz ben içimi rahatlatmak için yazıyorum.. beddua etmeyin çok emek verdim hesap aç tc no üret bayağı zahmetli bilseniz. kaç gündür uyumuyorum karşılığınıda aldım. eğer sizde benim gibi kazanmak isterseniz mesaj atın yeter. bilseydim 2. hesabımdanda kazanırdım silerler beni zannettim tühhhh....
Kimse artık bu şahıs