Gönderen Konu: Emsan -Hem Sana Hem Bana  (Okunma sayısı 44708 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gonulyesil

• Ziyaretçi
Ynt: Emsan -Hem Sana Hem Bana-Çok yakında
« Yanıtla #80 : 19 Haziran 2010, 13:04:21 »
3 gün süre veriyo facebook, 3 gün içinde yeterli şikayet ve sebep bulunmazsa profil kapanmıyor.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 19 Haziran 2010, 13:07:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
3 gün süre veriyo facebook, 3 gün içinde yeterli şikayet ve sebep bulunmazsa profil kapanmıyor.
edelim şikayet toplu dün ben maalesef bir kullanıcıya öyle yaptım ve 11 fake hesabı silindi

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #82 : 19 Haziran 2010, 13:11:25 »
kimse dinlemiyo ki şurda toplamaya kalksak kaç kişi çıkar merak ediyorum? sabahtan beri mesaj atmadığım kimse kalmadı sizde lütfen tanıdıklarınıza mesaj atın face den toplu mesajlar atmayın arkadaşlar hesabınız kapanabilir..profilini bilmeyenler bana öm atabilir 2 profilide bende var daha çok var aslında ama hepsini bilmiyorum..

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
« Yanıtla #83 : 19 Haziran 2010, 13:15:48 »
kimse dinlemiyo ki şurda toplamaya kalksak kaç kişi çıkar merak ediyorum? sabahtan beri mesaj atmadığım kimse kalmadı sizde lütfen tanıdıklarınıza mesaj atın face den toplu mesajlar atmayın arkadaşlar hesabınız kapanabilir..profilini bilmeyenler bana öm atabilir 2 profilide bende var daha çok var aslında ama hepsini bilmiyorum..

bence serbest kürsüye konu açmak lazım hangi gün şikayet edeceksek toplanıp öyle şikayet edelim böyle daha etkili olur

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #84 : 19 Haziran 2010, 13:17:10 »
bilmiyorum belli bir kişi teşhir etmek için serbest kürsüye konu açmak ne kadar doğru admin e sormamız lazım

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 19 Haziran 2010, 13:18:40 »
aslında facebook buna bir çare bulmalı ama maalesef bulamıyorlar dediğim gibi yapılacak fazla birşey yok onların takdiri ayrıca eğer ki kısasa kısas olursa facebook amerikada  melisa adında bir hanımla bayağı bir konuşmuşluğum var customer tarafına bakıyor yani haberi olsun  :)

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #86 : 19 Haziran 2010, 13:23:44 »
emsan da diğer prfoli silindi şimdi başka profille girdi gene ilk3 te o profilide bulayım serbest kürsüye konu açacağım moderatörden müsade aldım

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
« Yanıtla #87 : 19 Haziran 2010, 13:34:24 »
emsan da diğer prfoli silindi şimdi başka profille girdi gene ilk3 te o profilide bulayım serbest kürsüye konu açacağım moderatörden müsade aldım

bir sahte profilin kapanması için en az kaç şikayet gerekli  ???

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #88 : 19 Haziran 2010, 13:35:37 »
onu bilmiyorum ama forumda herkes şikayet ederse kesin kapanır.. ama bu başka profil açmayacağı anlamına gelmez. elimizden geldiğince şikayet edelim.

serbest kürsüye konusu açtım lütfen herkes ordan okusun ve şikayet etsin.

diğer profillerini bilen varsa bana öm atsın lütfen çünkü 10 larca profili var

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #89 : 19 Haziran 2010, 13:52:18 »
bu arada ben emsan da yarışmıyorum arkadaşlar uygulama daveti gönderen arkadaşlarım kabul etmezsem kusuruma bakmayın çünkü sildim uygulamayı böyle sorunlu uygulamalarla uğraşmak istemiyorum. yanlış anlamayın lütfen