siz zaten eylem yaptıgınızı sanıyorsunuz nestle nin senin benim alacagım 20 30 üründen gelecek gelire ihtiyacı yok
arkadaşlar tansaşda indirimdeydi salı günü 33 kuruştu almadım..pişmanım keşke alsaydım kazanan arkadaşlara şifrelerini gönderir kazandıgım parayıda İHH aracılıgıyla filistine gönderirdim tek bu yüzdan pişmanım...ama birde kazanamamak var..
siz zaten eylem yaptıgınızı sanıyorsunuz nestle nin senin benim alacagım 20 30 üründen gelecek gelire ihtiyacı yok
arkadaşım senin benim alacagım okadar çok önemliki coco cola şu an boykotlardan dolayı özbekistandaki fabrikasındaki üretimi durdurmuş durumda...izmirde bir firma işci çıkardı ve işcilerin maaşlarını yüzde otuz indirdi yemek kesti..bunlarda boykotun payı var..
eger ihtiyacı olmasa böyle bi kampanya yapıp satışlarını artırmaya yönelmezdi...düşünün neden pg fiyat indirimine gitti...düşünün neden boykot listesindeki tüm firmalar ödüllere yarışmalara başladı....
valla onu bunu bilmem ama bu boykot zamanından o firmaları çok iyi kurtardınız, hepinize helal olsun, katil yandaşlarının yüzleri gülüyodur artık çünkü baya bi korkmuşlardı hepsi kampanya başlattı
arkadaslar düşüncenize saygı duyuyorum ama lütfen kendimizi kandırmayalım
4 tane şifre girdim 29. ve 59. saniyelerde ama hiç bişey çıkmadı

(((((((((((((
bende şimdi bi 4 şifre gireyim bakatım ne olacak hadi hayırlısı

hiç kazanamadım kazanamayacağım ama bi deneyelim
10 tl kazandım kısa günün karı
helal be 4 sıfreyle banada soyle nasıl hangı satt dılımde yaptın gule gule harca
bende şimdi bi 4 şifre gireyim bakatım ne olacak hadi hayırlısı
hiç kazanamadım kazanamayacağım ama bi deneyelim 
evet ya nası girip kazandın? ben denedim olmadı offffffffffffff