Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkartlar kağıttanKavanozun içine de elimi baya bi daldırıp gezdirmiştim ama şans işte çıkmadı bana
Adam bide evde dört tane süpürge var napcam bunu size bisiklet çıksaydı değişirdik diyo. Çok değişirdimde sanki
![]()
ne sinir bozucuymus yaAynen öyle canımoysa ne hayallerim vardı
Neyse önümüzdeki maçlara bakcaz artık. Aslında adeseyemi gitsem makroyamı gitsem diye kararsızdım da hediye burda daha çok olunca bunu tercih ettim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBanada meyve suyu çıktı benden 2 öncekine süpürge.Havamı aldım geldim..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu verdikleri kartları onlarmı belirliyo yoksa sen seçebiliyomusun kartı ?
Cam kavanozdan secilio kazı kazan.peki kartlar kartondan mı yoksa şeffaf bi malzemeden mi, şeffafsa size çok güzel birşey söyleyebilirimAslında sen yine söylesen de hiç fena olmaz ya bakarsın bi yerlerde işimize yarar![]()
kartlar şeffaf olursa yani plastik gibi bi malzemeden, elinize bi lazer alın, kırmızı olur mavi olur, çakmakların bazılarında oluyo, çocukken alıp sağa sola tutardıkonları kazıyacağınız yere tutun kağıtla birleştirip, altında ne çıkacağı yazıyor, geçen sene bardakta mısır satardım böyle kazı kazan kampanyamız vardı, az bedava çıkarmadık lazerle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkartlar kağıttanKavanozun içine de elimi baya bi daldırıp gezdirmiştim ama şans işte çıkmadı bana
Adam bide evde dört tane süpürge var napcam bunu size bisiklet çıksaydı değişirdik diyo. Çok değişirdimde sanki
![]()
Neyse önümüzdeki maçlara bakcaz artık. Aslında adeseyemi gitsem makroyamı gitsem diye kararsızdım da hediye burda daha çok olunca bunu tercih ettim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkartlar kağıttanKavanozun içine de elimi baya bi daldırıp gezdirmiştim ama şans işte çıkmadı bana
![]()
bi daha benim oldugum yere gel gülhan birlikte alalım
Bundan sonra yanımda lazer taşıyım o zaman nolurr nolmaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkartlar kağıttanKavanozun içine de elimi baya bi daldırıp gezdirmiştim ama şans işte çıkmadı bana
![]()
ne bursada ne denizlide, ne adese ne makro var, ne şanssızım beamma çok ne kullandım bi cümlede
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
aslında kartonda gösterebilir, bide kartondan deneyin bakalım belki çıkar altında, lazer ışığı yazıları geçemiyor, karton inceyse onu geçer belki, yazılar kalır, s,zde ne çıkçağını bilerek kazırsınız veya ben bu kartı beğenmedim başka seçebilirmiyim dersin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
aslında kartonda gösterebilir, bide kartondan deneyin bakalım belki çıkar altında, lazer ışığı yazıları geçemiyor, karton inceyse onu geçer belki, yazılar kalır, s,zde ne çıkçağını bilerek kazırsınız veya ben bu kartı beğenmedim başka seçebilirmiyim dersinİçime kurt düşürme yaa yarın gider bi lazer alırım görünmezse bozuşuruz![]()
![]()
Ayrıca aklınızda olsun.Gilette alınca futbol topu verdiler bugun.10liralık aldım.