0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben hep tanıdıklarını haber verdiklerini ya da kendilerinin oluşturdukları hesaplarla kazanıldığını düşünüyorum. Bizden kazanan oldu mu, umarım yanılıyorumdur ama bu sayfayı yönetenlerden dolayı ben de Samsung ürünlerine boykot yapıyorum.
Sayfadan çıkarak tepkimi gösterdim,ayrıca samsunga bu yarışmadan bahsettim,yaşanan aksaklıkları anlattım.Böyle acemi ajanslara iş verip de kötü imaj bırakmasınlar diye.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk kazanan açıklamış ewrem senin nickin neydi bakıyım cnm istersenprincesrator canım...evet cnm seninki görünmüyor princesrator @WhiteLedMonitor%70 28 minutes ago via web in reply to WhiteLedMonitorniye ama yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk kazanan açıklamış ewrem senin nickin neydi bakıyım cnm istersenprincesrator canım...evet cnm seninki görünmüyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk kazanan açıklamış ewrem senin nickin neydi bakıyım cnm istersenprincesrator canım...
ilk kazanan açıklamış ewrem senin nickin neydi bakıyım cnm istersen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen hep tanıdıklarını haber verdiklerini ya da kendilerinin oluşturdukları hesaplarla kazanıldığını düşünüyorum. Bizden kazanan oldu mu, umarım yanılıyorumdur ama bu sayfayı yönetenlerden dolayı ben de Samsung ürünlerine boykot yapıyorum.Evet bizden 1 kişi kazandı diğerleri kendilerinin oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen hep tanıdıklarını haber verdiklerini ya da kendilerinin oluşturdukları hesaplarla kazanıldığını düşünüyorum. Bizden kazanan oldu mu, umarım yanılıyorumdur ama bu sayfayı yönetenlerden dolayı ben de Samsung ürünlerine boykot yapıyorum.Evet bizden 1 kişi kazandı diğerleri kendilerinin oldu bizden bir ben kazandım ama o kadar hızlı yaptım ki araya başkası giremedi birde cevap netti 2 ms o zaman 2 yazan bi uyanık çıkmadıgı için ben aldım sanırım . sanırım diyorum pazartesi gelecekmiş gelmeden emin olamıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen hep tanıdıklarını haber verdiklerini ya da kendilerinin oluşturdukları hesaplarla kazanıldığını düşünüyorum. Bizden kazanan oldu mu, umarım yanılıyorumdur ama bu sayfayı yönetenlerden dolayı ben de Samsung ürünlerine boykot yapıyorum.Evet bizden 1 kişi kazandı diğerleri kendilerinin oldu bizden bir ben kazandım ama o kadar hızlı yaptım ki araya başkası giremedi birde cevap netti 2 ms o zaman 2 yazan bi uyanık çıkmadıgı için ben aldım sanırım . sanırım diyorum pazartesi gelecekmiş gelmeden emin olamıyorum Yeni eve yeni hayata yakışır güle güle kullanmanı dilerim...