yenisahip hemde senin sorduğun soruyu sormuşlar şansa bak bir dahaki sefer çalıştır hepimizi
yenisahip hemde senin sorduğun soruyu sormuşlar şansa bak bir dahaki sefer çalıştır hepimizi 
Ya sorma, ben de 5 dakika sonra gördüm. TV'ye dalmışım. Anında yapıştırırdım cevabı ama kaçtı, kısmet değilmiş.

Bir dahakine çalıştırırım.
hahahah 1 yorum yaptık face yorumunu kapattılar

hadi burda da silin

McCann a yakışmadı bu olay
şaka gibi ya,o kdar bekle bir anda kaçır soruyu...
nasip değilmiş de sinir olduğum nokda bu kadar profosyenel bir firmanın böyle açıklama yapmadan amatörce şeyler yapması, sanki yeni kurulmuş bir firma McCann...
nasip değilmiş de sinir olduğum nokda bu kadar profosyenel bir firmanın böyle açıklama yapmadan amatörce şeyler yapması, sanki yeni kurulmuş bir firma McCann...
mccan firması biraz problemli olabilir zamanında ntvspor dan formula 1 bileti kazandım alıncaya kadar akla karayı seçtim ntvspor dan burcu isminde bir bayan yardımcı olmuştu(esmersoy değil tabii

) bu firmadan bıkmışlardı aklınızda olsun

bu kadar olur..
ben 7 den snra bakmayı bıraktım evlerine gitmiştir filan diyodum herkes. Bi an şirket ofis vs sandım ay of. bu ne
kazanan bizden mi bari?
ben böyle dandik firma görmedim, açıklamaya bak
Bırakın Allah aşkına monitörleride onların olsun. Duyuru yapıldıktan 10 saat sonra soru mu sorulur? İnsanlarla oynamaya bu kadar hakları yok. Yazık çok yazık hemde.