bide serkana sormak istiyorum ilk dönemin puanları normal ona bişey dediğimiz yok ama şimdi 80000 yapmak anormal birşey değilmi şikayet etmekte haklı değilmiyiz yani nerden baksan 8000 arkadaş davet etmişler(daha ederler) nerden buluyorlar bukadar arkadaşı anlamış değiliz haklı olarak vede bizim gibi bu oyunun yetkilileride bunu anlamamışlardır herhalde çünkü pek mantığa sığmıyor...

Oyun bu, hilekarı olmaz olur mu hiç.

gülmekten başka bişey yapmıyorum yapamıyorum,

vaybe insalara bak

arkadaşlar herkes istediğini düşünsün herkes kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle düşünmeye devam etsin,

düşünce özgürlüğü diye birşey var kimseyi kısıtlayamam ama şunu bilin isterim, yetkilililer ile kurallar dahilinde nasıl puan yaptığımı paylaştım ve öyle 2-3 saat oynamakla olmuyor günde 15-16 oynamakla oluyor öyle biranda sizin beyninizden geçen düşünceler gibi olmuyor 2 tıkla 10bin gelsin olayı yok , burdan kimse sormasın herkes biraz araştırsın bulsun, isteyince kurallar dahilinde kp puanı arkadaş davet ederek ve paylaşım yaparak çok yükseklere çıkartılabiliyor sonuçta oyunun amacı reklam ne kadar çok kitleye duyurulursa o kadar iyi, samsung amaç edindiği şeyde bu zaten duyulmak, duyurmak, yaymak yayılmak...

ayrıca zaten kazanamadım daha öncede dediğim gibi ilk hafta yarışmış olmam tamamen sanştı bir daha gece mü gündüzüme katsamda kazanabileceğimi sanmıyorum

ilk defa bir kampanyada hak ederek "büyük ödül" kazandık ondanda hemen karalandık yaw ne dir bu milletin hırsı anlamadımki kendileri bişey yapamacayınca hemen hileci ,düzenbaz falan filan görende sanacakki tüm kampanyalarda 1. oluyorum ödülleri götürüyorum

keşke öyle olsada 2 tane kendini bilmez bana hileci dese ama nerde

bu arada oyunu dün saat 7 civarı bırakmıştım listenin son durumunda 3. olarak görünüyordum ama ne olur bilinmez 1. olan arkadaş bir anda hiç listede yokken 141bin puan yaptı kesin o kazanır ve ödülü verirler

her neyse bu kampanya benim için bitmiştir herkes soruyor daha oynayacakmısın , sen oynarsan biz oynamıyalım diye ben sadece ilk hafta şansa kazandım 2. haftada r580 için yarıştım ama olmadı hepsi bu yani