ben manisadayım ama ne gelen var ne giden
vallahi coğu fasa fiso hiç göndern yok ama hayat ta her şey şansa bakıyaor denemekten zarar gelmez
Arkadaşlar merhaba,
Bana da numuneler geleli birkaç hafta oldu. Ben 3boyutlu ipanayı kullanmaya başladım, klor gibi bir koku ve tat geldi bana, çok fazla rahatsız etmedi aslında ama sormak istedim. Normalde de öyle mi kokuyor zaten, bilen var mı? Bir de bu diş macunlarını bu senenin sonuna kadar bitirmemiz gerekiyor, 2006'da üretilmişler, acaba bozulmuşlar mıdır

Bu arada henüz diğerlerini kullanmadım.
3 boyutlu beyazlıkta o kokuyu bende aldım,böyle ilaç kokusu gibi garip bi kokusu var.
diş macununun son kullanma tarihi olurmu bilmiyorum,araştırmak lazım..
3senelik kullanım süresi var, bize gönderilenler aralık 2006 da üretilmiş. aralık 2009 a kadar kullanabilirsiniz.
ben ilk kayıt olanlardanım aynı mail banada geldi ama hiç bir hediye gelmedi yalan söylüyorlarrr
arkadaşlar bende ilk üyelerdenim kasım ayında üye olmuştum ve istanbul dışında oturuyorum. ürün gönderimlerini duyduğumda sadece istanbul a gönderildiğini duyduğumda açıkçası sinir olmuştum neden daha önce bildirilmedi ne bu kandırmaca diye. daha sonra birkaç defa iletişim kısmına ürünlerden istediğimi yazdım neden bu şekilde kandırmaca yapıldığını gönderim sadece istanbul içinse benim adresimi neden istiyorsunuz dedim ve sonunda ürünleri gönderdiler benimle beraber üye olan bir arkadaş vardı mesela ona göndermediler sanırım aynı zamanda devamlı didkleyen üyeler arıyorlar siz birde birkaç defa iletişim kutusuna yazın ben yaklaşık 5 ya da 6 defa yazdım son 2 sine cevap vermediler sanırım sonunda bıkıp ürünleri gönderdiler

ayıp ama kandırmasınlar
arkadaşlar bana da 6 tane diş macunu gönderdiler
gönderimler hala devam ediyor demekki...