Arkadaşlar hemen karalamamak lazım markayı. Kutu bir yerinden delinmiş ve uygun olmayan yerde saklanmış, hava almış, bozulmuş. Son derece normal. Her kutuda bu olacak diye bir şey yok. Markanın önemi de yok. Ben de çok uzun süre beklettiğim için bir sefer bu şekilde meyve suyunun bozulduğuna şahit oldum.
mail banada gelmiş, hemen bilgilerimi güncelledim. Dimesi seviyorum yaaa, hala bana hediye göndermeselerde
eğer meyve suyunu açıp uzun süre bekletirseniz pelteleşiyor sanırım bu onun aşırılaşmış hali tabi yinede mide bulandırıcı..
banada gelmiş bakalım güncelledik hayırlısı
bana gelmedi kaçırdım bu kampanyayıda böylece
formu doldururken dikkat edin ben ilk girdiğimde sadece ad soyad şehir gibi 4-5 bilgi isteniyodu tekrar girdiğimde hangi meyve suyunu tüketirsiniz gibi yeni seçeneklerde vardı ve uyarı veriyo yukarda çekilişe katılmak için tüm alanların doldurulması zorunludur diye..
bende mesajını okuyunca tekrar baktım iyiki silmemişim.tekrar doldurdum..
Bende Isparta da gördüm elma bahçesinde kepçeyle kamyona yüklediler çarık çürük Meyve su fabirkasına götürdüler bazı meyve sularını çürük meyveleri ile yapıyorlar Hele hele ucuz meyve suları varya ondan daha fazla oluyor Dikkat edin
bence meyve suyunun en güzeli evde taze taze sıkılmış olanı biz çocuklara hazır meyvi suyu almıyoruz kendimiz sıkıyoruz ayrıca bana mail falanda gelmemiş demekki üyeliğim yokmuş
arkadaşlar gelen maili bana atmanız mümkün mü? Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinteşekkürler..