Gönderen Konu: Your World Your Absolut  (Okunma sayısı 4441 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dizé^^

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • Sus^^
Ynt: Your World Your Absolut
« Yanıtla #10 : 14 Temmuz 2010, 20:35:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaslar ben katıldım 2000 kusur oy aldım sımdi iptal edeceğiz diyorlar resim kullanılmısmıs peki kullanıldıysa nıye yarısmaya kattınız tamamen uydurna bir yarısma absolut a hıc yakısmadı
böyle üyeler neden bu tip oylamalı yarışmalarda elenince falan isyan ederken ortaya çıkıyor hep ????

Çevrimdışı deathcat

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #11 : 14 Temmuz 2010, 22:10:42 »
:) yarışmaya katılan resimler özgün olmalı diye bir madde var, yoksa herkes netten bir tane bulup  eklerdi.
Hakları size ait olmayan resmi ekleyemezsiniz.Elenmeniz gayet normal
Yarışmalarınızda özel mesajla hatırlattığınız sürece destek verebilirim.

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 14 Temmuz 2010, 22:34:23 »
Yarışmadaki sahte profillerden gelen oylar silinerek sadece gerçek profillerden gelen oylar göz önüne alındı ve tablo değişti.
1300-1500-1900-2500 küsür puanlara sahip arkadaşlar sahte oyları silindiği için sıralamada bir hayli gerilere düştürler.
Sahte profillerden oy toplamanın boşa zaman kaybı olduğu ve o oyların sayılmayacağı baştan belli idi.
Bu kadar büyük bir ödülü kontrolsüz bir biçimde vermezlerdi.
Edit : adlı arkadaşın, sanırım baypipo2002 oluyor kendisi, webden olduğu gibi alıntı olduğu için silindi Murat Karakas adlı arkadaşın şikayeti üzerine.
Yarışmanın bitmesine 2 gün kaldı olan oldu artık, iPhone ödülünü verirkende araştıracaklarını düşünüyorum.

Bu arada unutanlara hatırlatayım yarın büyük gün sayılır "Rengini Göster" sonuçları yarın açıklanıyor.
Cuma günü de "Burn2Dance" sonuçları açıklanıyor. Umarım birşeyler kazanabiliriz bu yarışmalardan.  :)
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2010, 19:13:26 Gönderen: diazem »

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 15 Temmuz 2010, 19:15:39 »
facebook yarışmalarında profil yaratıp oy alanların kazanması imkansız birşey.
yarışmayı düzenleyenler oy verenin profiline baktığında olay bitiyor zaten.
normal sitelerdeki kampanyalarda profil yaratıp oy toplamaya benzemiyor facebook. anlaşılıyor sahte mi gerçek mi olduğu.

neyse olan oldu artık. sahte oylar silindi, yarışma yarın bitiyor. sonuçlar her ne kadar belli de olsa merakla bekliyorum kazanan isimleri  :)

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 15 Temmuz 2010, 21:14:51 »
herseyi sizmi iyi biliyorsunuz nereden biliyorsunuz sahte oy olduğunu oturup 2000 tane oyu kendim verdim siz o soyleyenlerin bu isi yaptıgı belli kimseyi karalamayın bilmeden edepli olun

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #15 : 15 Temmuz 2010, 21:19:55 »
herseyi sizmi iyi biliyorsunuz nereden biliyorsunuz sahte oy olduğunu oturup 2000 tane oyu kendim verdim siz o soyleyenlerin bu isi yaptıgı belli kimseyi karalamayın bilmeden edepli olun

Sakin ol şampiyon.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 15 Temmuz 2010, 21:40:56 »
bunları bana yazdığını düşünerek cevap veriyorum:
ben şimdiye kadar senin adını yazarak bu kişi oy kullanmıştır mı dedim arkadaşım.
senin fotoğrafın için ... arkadaşın şikayeti üzerine silindi dedim.
sahte oylar silindi lafını da senin dışındaki arkadaşlar için yazdım.
sanki biz "şu yarışmacının fotoğrafını silin, şunun oylarını silin" dedik ve adamlar göz kapalı emrimize uydu  :D
bir şikayetin var ise bunu onlara mail atarak dile getir, aksi takdirde ne burda veya başka bir yerde yarışmayı kötülemeye ne de sana haksızlık yapıldığını dile getirmeye hakkın var.

bir de dipnot olarak şunu yazayım: yarışmada başka alıntı resimlerde mevcut, bize söylediklerine göre iphone ödülünü bu alıntı resimler tespit edip eledikten sonra vereceklermiş.

Sakin ol şampiyon.

şu yorumuda görmesem belki biraz hırs yapar sinirlenirdim, ama allahtan arkadaşın yorumundan önce seninkini okumuşum.
güle güle yazdım cevabı  ;D

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #17 : 16 Temmuz 2010, 15:00:43 »
Yarışmadaki sahte profillerden gelen oylar silinerek sadece gerçek profillerden gelen oylar göz önüne alındı ve tablo değişti.
1300-1500-1900-2500 küsür puanlara sahip arkadaşlar sahte oyları silindiği için sıralamada bir hayli gerilere düştürler.
Sahte profillerden oy toplamanın boşa zaman kaybı olduğu ve o oyların sayılmayacağı baştan belli idi.
Bu kadar büyük bir ödülü kontrolsüz bir biçimde vermezlerdi.

Yarışmanın bitmesine 2 gün kaldı olan oldu artık, iPhone ödülünü verirkende araştıracaklarını düşünüyorum.

Bu arada unutanlara hatırlatayım yarın büyük gün sayılır "Rengini Göster" sonuçları yarın açıklanıyor.
Cuma günü de "Burn2Dance" sonuçları açıklanıyor. Umarım birşeyler kazanabiliriz bu yarışmalardan.  :)
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 16 Temmuz 2010, 17:18:29 »
asosyal arkadas absolut in turket e 2 defa bu konu ıle ilgili e-posta attım cevap vermediler kendilerini isvec deki merkezlerine de sikayet edeceğimi soyledim yıne donmediler adamlar umursamaz tavır dalar ama ben onları her ortamda rezil edeceğim istersen e-postana gondereyım ne yazdıkalrımı eger hile hur da yapsaydık bura da bagırıp cağırmazsesimiz cıkarmaz dık bu nu iyi bil bir de ismimi zikretmediğini soyluyorsun peki bu yazdıkların ne "Edit : adlı arkadaşın, sanırım baypipo2002 oluyor kendisi, webden olduğu gibi alıntı olduğu için silindi Murat Karakas adlı arkadaşın şikayeti üzerine."

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 16 Temmuz 2010, 18:51:46 »
ya bırakın bir ipad için Steve in zaten iphone 4 le başı dertte artık apple a gıcık olmaya başladım