Merhaba uzun süredir foruma üyeyim yalnız artık beni bir şeyler rahatsız etmeye başladı.Nedir onlar?
Forumun görünmeyen bir yerinde kurallarda diyor ki;
2. Teşekkürler, bana çıkmaz, inş. bana çıkar vb.. gereksiz mesajların yazılması yasaktır. Bu tür mesajlar gerekli görüldüğünde bilgi verilmeden silinecektir. Mesaj sayısını yükseltme amacında olanlar ise ayrıca uzaklaştırma cezası alacaktırYorum: Uzaklaştırma cezası aldıkları yok ki, aldılar diyelim olan şu.Ufoskop banlanıyor sonra gidiyor Ufo diye nick alıyor geliyor ve banı açılana kadar forumda elini kolunu sallaya sallaya takılıyor.Şimdi bahane hazır diyecekler madem böyle üyeler görüyorsun yöneticiye şikayet et.Forumda görünmeyen bir sürü moderatörünüz var.Görünmeyen diyorum çünkü 10-15 günde bir foruma uğrayan moderatörler var.Online olan birkaç moderatörünüz de bu banlanan ve daha sonra nickinde ufak değişiklik yaparak gelen üyeleri çok iyi görüyorlar.Hiç kimse bana görmüyorlar demesin.O makyajlanmış nicklerin yorum yazdığı konuya moderatörlerin de yorum yazdığını çok gördüm,gördünüz,gördüler...
Yine kuralda uzaklaştırma cezası alacaktır diyor.3 gün mü 5 gün mü 1 ay mı sürekli mi?Hangi hareketin cezası ne kadardır bil bilelim.Yedek nick alıp gelenler süresiz uzaklaştırılsın.Süresiz diyorum çünkü adam 1-2 binlik mesajı olan nickini feda etmek istemez.
Bir başka dikkatimi çeken ise her konuda bir altın günü muhabbeti var.Çaylar demlenmiş,pastalar yapılmış gırla muhabbet dönüyor.3 -5 gün önce üye olmuş birisi bu sayede yüzlerce mesaj yazıp usta kampanyacı olup çıkıyor.
Aman efendim şimdi bana saldırmayın,sizin muhabbetiniz beni ilgilendirmez.Benim derdim yetkililerle,buradan şöyle sesleniyorum.Ey yetkili kişiler; forumun birinde çok güzel bir uygulama var,bu tip muhabbetlerin yapıldığı bir bölüm açılır ve oraya yazılan mesajlar o kişinin mesaj sayısına eklenmez.Yani sabahtan akşama kadar yazsın dursun,muhabbetini etsin.Tabi o zaman yazmazlar ya o da ayrı konu:)
Uzun lafın kısası gördüklerim bunlardır,aman haa sakın beni banlamayın bunları yazdım diye,ufo diye nick alıp kapıdan bacadan vesaire bulabildiğim delikten tekrar üye olur gelirim

Saygılar...