hep birşeyi merak etmişimdir büyük hediyelerde gazetedeki ilndan sonra mı aranıyor kişi önce mi
bizim kampanyayyı deniz ajans diye bir şirket düzenlemişti sahibi deniz hanım mükemell bir insan çekiliş cuma günü yapıldı gazetelerdede bir hafta sonra yayınlacaktı ama beni pazartesi sabahı aradılar cumayı bekletmediler yani ilk açtığımda biri benimle dalga geçiyor dedim çünkü çalıştığım şirkette bir bayanın sesine çok benziyordu ama araya noter başkanı falan karışınca bu iş tamam dedim allah herkese nasıp etsin çok güzel bir duyguuuu
10 gün kadar önce deniz ajans diye bi yerden aradılar. bir isim sordular tanımıyorum dedim. daha sonra 4-5 isim daha sordular.onlarıda tanımadığımı söyledim. teli tekrar ettiler. evet bizim telin nosuydu.numarada yanlıslık yoktu. daha sonra kusura bakmayın deyip kapattılar. acaba ben mi bisey kazanmıstım anlamadım ki? benim adımı söylemediler ama:( içime kurt düstü simdi!
farklı bir adla bir yarısmaya katıldınmı eger oyleyse kazanmıssındır fln
yok katılmadım,kazandıysam da artık çok geç zaten:(
yok katılmadım,kazandıysam da artık çok geç zaten:(
vallahi şuan benim bldiğim ttnet kampanyasını düzenliyor deniz ajans, ama inşallah bir şeyleri kaçırmamışsındır istanbul bostancıda büroları yani seni arayan numara 0216 ile başlamıyordur inşallah belki isim benzerliğidir takma kafanaa
0532li bir nodan aramısladı
arkadaslar kesinlikle hile var emrearif adlı sahış 3gündür yarişmada ve 3 gündür max puanı aliyor hepsi bilgi hepsi tesadüf olamaz yarin mail aticam ülker e
0532li bir nodan aramısladı
ya özlem yine sen bilirsin ama bu şirketin web adresini vereyim sanki harbiden ordan aramışlar gibi geliyor belki bir kampanyada yedektin ama haberin yoktu çoğu kampanyada 15 gün mühdeti var istesen bir ara hem bilgi alırsın deniz ajansın sahibi DENİZ İNCE çok süper bir insan onunla konuşanilrsen sanırım açıklama yaparlar vallahi bende merak ettim şimdi

ama yinde sen bilirsin Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin burda telefonu var ama sen bilirsin tabiii
nasıl bu kadar puan alınabilir ki ??
puanlar her gün toplanıyo.. toplam puan haftanın birincisini belirliyo..
benim anlatmak istedigim emrearif hergün max alınabilecek puanı yani 1073ü aliyor hergünn!
soruları ezberledi sanırım bi kere kazanan 2,kere kazanamaz felan gibi bi durumda göremedim