arkadaşlar bu atlas dergisi promosyonuna katılmıştık ya sitece .Bu boyut yayıncılık 2 ayda bir bazende her ay beni arayıp tanıtım yapıyo sizede yapıyolarmı. Sürekli klasik müzil CD seti tanıtıyolardı bana özel indirimleri varmış vs bir iki dinledim. Bunaldım birgünde kibarca aramayın dedim istersem sitenizden başvururum dedim. olmadı olmadı enson kübra hanım aradı bana doğum günü hediyesi yollayacaklarmış ;Ddamardan girdi kız dayanamadım dinledim busefer kampanyayı kıza dedim neden bana klasik müzik cd tanıtımı yapıyonuz ben klasik müziği hiç sevmem dedim kız kahkahayı patlattı meğer ilgi alanım kısmında klasik müzik varmış

bana ilgi alanmımı sordu ne edip edip 260 liralık çoçuk kitap setini sattı

ama telefondan kredi kartını verdim işallah bir kılçık çıkmaz gerçi boyut yayıncılığın ürünlerinide beğenmem için mail attı faturada gönderecekmiş ne bilim işallah kurtulurum bu boyut yayıncılıktan
cok ısrarcılar cokk ben bezdım bunlardan arada hala arayıp duruyorlar kibarlıkla hayırdan falan anlamıyorlar
cok gıcıgım ben bunlara
sonucda almısın inş sorun cıkmaz
ama peşini bırakmazlar söylim
benide arıyorlar meşgulum diyip kapatıyorum telden bilgi vermeniz doğru olmamış ama umarım problem çıkmaz...
benide ariyo bi bey, surekli kartınızla hemen alın filan. yok suan mesgulum diyorum . İns aramaz bidaha