mynet eksenim eklemiş beni

fake mi gerçek mi
Baktım göremedim o nedenle merakımdan soruyorum. İlk kimi eklediğine nerden bakıyoruz. Ben bi listeden baktım ama alfabatik sıraya göre çıkıyor, faceyide pek bilmem o nedenle bulamadım 
kimi hesaplarda yeni sistemle sadece resimleri göstermiyor, direk arkadaş isimleri yazıyor ekleme sırasıyla.. bazı profilleride hemen 2-3 arkadaşı varken yakaldık onlarda da aynı kişi vardı..
fake mi gerçek mi 
Mail adresine baksana.. Mynet eksenim forumumuzdada var..
Baktım göremedim o nedenle merakımdan soruyorum. İlk kimi eklediğine nerden bakıyoruz. Ben bi listeden baktım ama alfabatik sıraya göre çıkıyor, faceyide pek bilmem o nedenle bulamadım 
kimi hesaplarda yeni sistemle sadece resimleri göstermiyor, direk arkadaş isimleri yazıyor ekleme sırasıyla.. bazı profilleride hemen 2-3 arkadaşı varken yakaldık onlarda da aynı kişi vardı..
gönul hepsi grubuda bizi görücek mi merak ettim doğrusu
fake mi gerçek mi 
Mail adresine baksana.. Mynet eksenim forumumuzdada var..
sadece iki arkadaşı var ondan emin olamadımm
şimdi vaktım yok yarın sabah ılk ısın fake hesapları sılıp sıkayet etmek olacak ama sayfalardan bunu cıkarmam zor olacak ılk sayfada tum fakelerı yayınlayabılmenız mumkunmu sayın modlarım

tam 107 ıstek beklıyor arkadaslarda hepsı fake olsa gerek ya benı sılmeyın yanlıslıkla ama
evet biri sendn diğeri hata verdi göremedm bende yoksaydm