neslihan yıldırım cıktı şimdide 
bence goldstore için açılmış bir hesap

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bakın, çabuk ama uyanmadan bakın
bende biraz temizlik yaptım ama bi günde bitecek gibi değil
Yok ya ne mümkün en iyisi forumdakilerin profil linklerini alıp ona göre kalanlarını silmek

Benim için pek sorun olmayacak silmek çünkü benim profilde okul - aile - kampanya gibi gruplar var teker teker aramama gerek kalmayacak
Bende kampanya - kişisel diye ayırmadım valla
Aslında ayırsaydım daha iyi olacaktı sanırım çünkü böyle olunca tüm listemi ekliyorlar.. Gruplar olmasaydı eğer bende mecburen kampanya hesabı açacaktım.. Allahtan o gruplar sayesinde gizliillk ayarlarından çoğu şeyi kapattım da pek sorun olmadı şimdiye kdr
Marishka daha yeni üye olmuşsun ilk mesajlarını buraya yazıyorsun ve yazdıklarına bir göz at istersen Gönül arkadaşım senin için kötü bir şey dememiş, hakaret etmemiş... İsteyen istediği kişiyi facebookta ekler isteyen de siler , eler kişinin kendi kararı saygılı ol lütfen !!! Ve sen sürekli aynı şeyi yazıp duruyorsun ve yazdıkların hiçte hoş şeyler değil biraz dikkat et yazdıklarına..
asil onun yaptigi hic hos sey degil ben hic kimseye kotu birsey yapmadim ama bu sahis beni kotulemeye devam ediyor hic te hakkiyok. forumda yeniyim de ondan nasilkulandigini bilmem forumda durmam bos bos konusmam bazi kisiler gibi.
forumda durmuyorsan bizim arkadaş listemizde ne işin var? şu anda yaptığın boş konuşmaktan öte de gitmiyor yani..
Marishka daha yeni üye olmuşsun ilk mesajlarını buraya yazıyorsun ve yazdıklarına bir göz at istersen Gönül arkadaşım senin için kötü bir şey dememiş, hakaret etmemiş... İsteyen istediği kişiyi facebookta ekler isteyen de siler , eler kişinin kendi kararı saygılı ol lütfen !!! Ve sen sürekli aynı şeyi yazıp duruyorsun ve yazdıkların hiçte hoş şeyler değil biraz dikkat et yazdıklarına..
asil onun yaptigi hic hos sey degil ben hic kimseye kotu birsey yapmadim ama bu sahis beni kotulemeye devam ediyor hic te hakkiyok. forumda yeniyim de ondan nasilkulandigini bilmem forumda durmam bos bos konusmam bazi kisiler gibi.
Benim anlamadığım konuda adın geçiyor nerden görüpte hemen üye oluyorsun buraya

Daha ilk mesajlarında da esip gürlüyorsun

Ayrıca forumda yeniyim kullanmayı bilmiyorum diyosun ama gayette güzel alıntı yapıyorsun