ben önümüzdeki hafta izinli olacağım için sormuştum.üç kereden sonra aşağıdaki gibi bir yanıt geldi.
"21 Hazirandan sonra gönderimler yapılacaktır. Kargo şirketi ile göndereceğimiz için bir sorun olmayacaktır. İyi günler"
rica ettim erken gönderim için , yine cevap yok
tebrikler bende bu mynet kazananları acıklamaz diyordum. güle güle kullanın
Tanrıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
bilal1738 rumuzlu kişi abimmiş..ve hem bellek hem de hediye çeki kazanmış..offf neden her şey bu kadar kötü olmak zorunda..aradan da epey süre geçti..inşallah kabul ederler..şimdi bilgilerini yolluyor ://////
devrim geçmiş olsun, bende bir blogtan braun tarağı kaçırmıştım hala içimdedir asla unutmam umarım kabul ederler... nasip işi...
devrim geçmiş olsun, bende bir blogtan braun tarağı kaçırmıştım hala içimdedir asla unutmam umarım kabul ederler... nasip işi...
mynet ile yıldızlarımız bir türlü barışmadı..gereken tüm yolları deneyeceğiz sıkıntı çıkardıklarında..abim doktora için sürekli istanbula gidiyordu ve ufak bir kaza geçirdi ve nete giremiyordu..hem 15 günlük süre var diye biliyorum diliyorum mynet üzmez bizi ://
tabiki de nasip olmazsa da bir söz daha etmeye hakkım yok

Aaa çok kötü olmuş yaa inşallahhh yollarlar
çok sevindim sizin adınıza Devrim ben bi sorun olacağını sanmıyorum en kısa zamanda hediyeleriniz elinize ulaşacaktır bence