0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar kazananlar sadece listedekiler ...listede ismi olanlar.bülten maili olduğu için hepimize geliyor.her mail gelen kazandım sanmasın sadece listede adı olanlar kazandı bilginize...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kazananlar sadece listedekiler ...listede ismi olanlar.bülten maili olduğu için hepimize geliyor.her mail gelen kazandım sanmasın sadece listede adı olanlar kazandı bilginize...iyi de eşim annem adına da katılmıştım onlara bu mailden gelmemeiş..oyle olsa onlara da gelmesi gerekmez miydi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kazananlar sadece listedekiler ...listede ismi olanlar.bülten maili olduğu için hepimize geliyor.her mail gelen kazandım sanmasın sadece listede adı olanlar kazandı bilginize...iyi de eşim annem adına da katılmıştım onlara bu mailden gelmemeiş..oyle olsa onlara da gelmesi gerekmez miydi?ceydadanmı gelmiş
pastel bülten herkeze gidiyor belkim diğer mailinede gelir o kazananlara sadece ceyda kirim hanımdan ayrıetten mail geliyor