bu arada lıstede adı olan fakat kazandınız maılı gelmeyen arkadaslar.
maıl sadece bılgılerı eksık olanlara gonderılmıs lıstede adı olan herkes kazandı yanı.
işte benimde anlamadığım o listede adım yok ama adres bilgisi filan istiyor,kazandınız diyor.
işte benimde anlamadığım o listede adım yok ama adres bilgisi filan istiyor,kazandınız diyor.
bence hemen gonder adresını o kadar ıstemısler gelır bence bi karısıklık olmussa da o karısıklıktan faydalanmak lazım dımı
gönderdim ayrıca cevab verdiğin için teşekkür ederim zaten sadece benim değil eşimin adına yaptığım üyeliktede mesaj gelmiş kazandıysam eğer süper.
adresi istediklerine göre kazanmışsın
kazanan listesini de göndermişler adınız varsa listede gönderin 
hee ben listede yokum ama mail göndermişiniz gönderin hediyemi desem olur heralde..

2 adet mail var birinci mailde kazanan listesini herkese göndermişler kazansanda kazanmasanda o listenin altındada kazananlardan adres isteniyo
bide eğer listedeysen ceyda diye bir bayandan tebrikler kazandınız maili geliyo. ceydadan mail geldiyse adresinizi yazın
gönderdim ayrıca cevab verdiğin için teşekkür ederim zaten sadece benim değil eşimin adına yaptığım üyeliktede mesaj gelmiş kazandıysam eğer süper.
üzülmeni istemem ama ilk mesajımı okursan kazanamadığını anlarsın arkadaşım
arkadaşlar bana da mail gelmiş kazandın diyor adres falan istiyor ama listede yokum.gerçi listenin tamamı bu kadar mı ki?biraz az geldi bana.bunca zaman sürdü kampanya..
eşimin adına .birkaç kşi adına da katılmıştım onlara bu mailden gelmemeiş.ne yapmam lazım?yazıp göndereyım mı?