Gönderen Konu: Peugeout Turkiye-Hemen Yarış  (Okunma sayısı 2902 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Peugeout Turkiye-Hemen Yarış
« : 06 Haziran 2010, 20:13:09 »
Merhaba ,

Peugeot 207 S 2000 ile IRC Türkiye heyecanını bir adım ileriye götürmeye hazır mısın? Şimdi sen de yarışabilir ve en kısa sürede parkuru tamamlayarak birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansı elde edebilirsin.
27 mayısda yarışçılar belli oluyor. Yarış pistinde göster kendini, Belçika yarışlarında yerini al.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
Ynt: Peugeout Turkiye-Hemen Yarış
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2010, 20:30:30 »
 ben göremedeim yarışmanın ödülü nedir var mı bulabilen?
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2010, 20:37:33 Gönderen: vaynett »

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2010, 20:40:57 »
sanırım hediye dedikleri peugeoutnunda katılacağı bir sonraki yarışlara yollacaklarmış yani Fransa gibi  :)

Çevrimdışı deathcat

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2010, 20:55:30 »
# Yarışma sonucunda ödül olarak; bir kişi yanında bir refakatçisi ile IRC yarışını 24 – 26 Haziran 2010’da Belçika’da (Geko Ypres Rally), bir kişi yanında bir refakatçisi ile IRC yarışını 05 – 07 Ağustos 2010’da Portekiz’de (Rali Vinho Madeira) ve bir kişi yanında bir refakatçisi ile IRC yarışını 23 – 25 Eylül 2010’da İtalya’da (Rallye Sanremo)  seyretme şansını kazanacaktır.
#  İkramiyeye konu olan ödüle ilişkin uçak bileti, vize, otel ücreti, IRC yarış bileti ve yurt dışı harç dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir. Belirtilen gider ve masraflar dışındaki her türlü masraf ve giderler, pasaport işlemleri dahil olmak üzere, talihli ve refakatçisine aittir. Vize alımında talihli ve/veya refakatçisinden ve/veya resmi mercilerin vize tanımamasından kaynaklanan, bu veya benzer nedenlerle problem veya sorun yaşanması nedeniyle vize alınamaması halinde yedek talihliye hak tanınacaktır. Ödül kazanımı halinde vize alımı ve sair organizasyon için talep edilen her türlü belge ve bilgi eksiksiz olarak Peugeot yetkilisine, talep tarihinden itibaren iki gün içerisinde temin edilecektir. Belgelerde eksiklik olması durumunda Peugeot’ya her ne nam altında olursa olsun herhangi bir sorumluluk atfedilmeyecek ve yedek talihliye geçilecektir.
Yarışmalarınızda özel mesajla hatırlattığınız sürece destek verebilirim.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2010, 17:53:08 »
kazanan tüm avrupayı gezecek nerdeyse :)

Çevrimdışı la_edri

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • http://www.encokbanabravo.com/index.php?/users/409
« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2010, 19:12:35 »
Peugeout nun adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor!bu -güzide- firmanın geçenlerde yaptığı test sürüşü kampanyasına katılmak istedik.(hatta bir gün öncesinden form bile doldurup sürüş için gerekli bayii falan seçmiştim)pazar günü test sürüşü için bu bayiye gittik ve kampanya dönemi içinde olmasına rağmen o gün pazar olduğu için test sürüşü yapılamadığını söylemişlerdi!hayır anlamadığım o zaman ne amaçla pazar günleri bayiyi açıyorsunuz.mesela ben araba almaya gelen bi müşteri olsaydım demeneden mi araba alacaktım?hepsinden öte kampanyada önceden bayilere danışın,şu  şu günler denem olmuyor vs.yazmıyordu.resmen kampanyaya katılmamız engellendi.bir sürü yolu boşuna gidip benzin harcadığımızla kaldık sadece.bunu Peugeout nun sitesine yazdığımda ve bayiyi şikayet ettiğimde arama tenezzülünde bile bulunmadılar.sadece mesaja-otomatik- yanıt geldi.yazık olsun ya kocaman firma,amatör kampanya.zaten fransız malı olduğu için sevmezdim bu markayı,artık gıcık da oluyorum  >:(şahsım adına diyorum ki  Peugeout mu aman kalsın!)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2010, 09:57:19 »
Peugeout nun adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor!bu -güzide- firmanın geçenlerde yaptığı test sürüşü kampanyasına katılmak istedik.(hatta bir gün öncesinden form bile doldurup sürüş için gerekli bayii falan seçmiştim)pazar günü test sürüşü için bu bayiye gittik ve kampanya dönemi içinde olmasına rağmen o gün pazar olduğu için test sürüşü yapılamadığını söylemişlerdi!hayır anlamadığım o zaman ne amaçla pazar günleri bayiyi açıyorsunuz.mesela ben araba almaya gelen bi müşteri olsaydım demeneden mi araba alacaktım?hepsinden öte kampanyada önceden bayilere danışın,şu  şu günler denem olmuyor vs.yazmıyordu.resmen kampanyaya katılmamız engellendi.bir sürü yolu boşuna gidip benzin harcadığımızla kaldık sadece.bunu Peugeout nun sitesine yazdığımda ve bayiyi şikayet ettiğimde arama tenezzülünde bile bulunmadılar.sadece mesaja-otomatik- yanıt geldi.yazık olsun ya kocaman firma,amatör kampanya.zaten fransız malı olduğu için sevmezdim bu markayı,artık gıcık da oluyorum  >:(şahsım adına diyorum ki  Peugeout mu aman kalsın!)

Bende Fransız malı arabaları çok seviyorum. Citroen favorim  ;D Bi kampanya yüzünden Peugeot'dan soğunurmu hiç yaa  ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı la_edri

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • http://www.encokbanabravo.com/index.php?/users/409
« Yanıtla #7 : 26 Haziran 2010, 08:44:48 »
soğunur  >:(  :P pazar pazar sinirlendirmişlerdi beni  >:(

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 26 Haziran 2010, 10:48:36 »