Gönderen Konu: hiç kazanıpta haberiniz olmayıp hakkınızı kaybettiğiniz oldu mu?  (Okunma sayısı 6521 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bkaur

• Deneyimli Kampanyacı
benim 2-3 kez oldu,googleda ismimi arattırırken bir baktım katıldığım bir  kampanyayı  kazanmışım ama aynı zamanda, zamanı geçtiğinden kaybetmişim,üzüldüm mail attım bir nevi geçti borunun pazarı dediler,hemde elektronik eşyaydı.sizinde oldu mu?böyle bir anınız.
"Bence Dünyanin Yedi Harikasi :
1) görmek
2) duymak
3) dokunmak
4) tatmak
5) hissetmek
6) gülm

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
Benim internet kampanyasında diilde babam çarkıfelekte hakkını dalga geçiyonuz diye bilmeden kaybetmiş   ;D ;D
Haberi yokmuş bizim kayıt yaptırdığımızdan evi aramışlar biz yokken babam çıkmış dalga geçiyonuz demiş çarkıfelek markıfelek anlamam diyip kapatmış telefonu  ;D ;D ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
Benim internet kampanyasında diilde babam çarkıfelekte hakkını dalga geçiyonuz diye bilmeden kaybetmiş   ;D ;D
Haberi yokmuş bizim kayıt yaptırdığımızdan evi aramışlar biz yokken babam çıkmış dalga geçiyonuz demiş çarkıfelek markıfelek anlamam diyip kapatmış telefonu  ;D ;D ;D
;D ;D ;D
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
turkcellden 2004 yılbaşısında olması lazım 10bin kontur kazanmıştım ama bulunduğum yerde ne  internet ne gazete nede doru dürüst tel çekmediğinden alamamıştım.

Msj bile gelmeden yedek talihliye ucmuştu konturlar.Nede ihtiyacım vardı o ara sormayın gitsin..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
turkcellden 2004 yılbaşısında olması lazım 10bin kontur kazanmıştım ama bulunduğum yerde ne  internet ne gazete nede doru dürüst tel çekmediğinden alamamıştım.

Msj bile gelmeden yedek talihliye ucmuştu konturlar.Nede ihtiyacım vardı o ara sormayın gitsin..
offf 10.000 kontör gerçi turkcell se kesin bi haftadırda ;D yinede mükemmel   :)
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
bana bikez oldu şikayet etmedik yer bırakmadım ;D firma sonuç sayfasını yok etmesine rağmen google önbellekten gösterdim  aradan bir yıl geçmişti sinema biletiydi hemde firma rezil olmamak için hediye paketi yollamıştı  ;D sonra şikayet ettiğim yerlere gülücük yaptım  ilgili firma felan yazdım ;D  ;D

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
benımde oldu. surekşlı uye olmanız gerekıo gondermek ıcın dıyen sıtelerde. talıhlıler sıtede acıklanıo dıolar ya. ondan. kayıt yaptırıp katıldıgın bırseye bırdaha donemıyoruz kı :)
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı emrederki

• Acemi Kampanyacı
  • **
bir defa öngösterimi kaçırdım
bir gün önce açıklamışlar ertesi günü gösterim olmuş...

bi de ismimi aratıyordum googleda :D bi baktım kitap kazanmışım neden yollamadınız kitabımı diye mail attım ertesi günü yolladılar hemen :)

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
geçen sene fantadan bel çantası kazanmışım festivalden sonra haberim oldu ne mail ne mesaj bişeyde atmadılar ki ne bileyim, sonra şansa gördüm aradım ama sadece festival alanında veriliyo geçti dediler, belki başkada olmuştur kazanıp görmediğim ama haberim olmadı öle bişey varsada..

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
simdi googleda adımı arattım bisey çıkmadı. demek ki kaçırdığım bisey olmamıs:)