benim 2-3 kez oldu,googleda ismimi arattırırken bir baktım katıldığım bir kampanyayı kazanmışım ama aynı zamanda, zamanı geçtiğinden kaybetmişim,üzüldüm mail attım bir nevi geçti borunun pazarı dediler,hemde elektronik eşyaydı.sizinde oldu mu?böyle bir anınız.
turkcellden 2004 yılbaşısında olması lazım 10bin kontur kazanmıştım ama bulunduğum yerde ne internet ne gazete nede doru dürüst tel çekmediğinden alamamıştım.
Msj bile gelmeden yedek talihliye ucmuştu konturlar.Nede ihtiyacım vardı o ara sormayın gitsin..
turkcellden 2004 yılbaşısında olması lazım 10bin kontur kazanmıştım ama bulunduğum yerde ne internet ne gazete nede doru dürüst tel çekmediğinden alamamıştım.
Msj bile gelmeden yedek talihliye ucmuştu konturlar.Nede ihtiyacım vardı o ara sormayın gitsin..
offf 10.000 kontör gerçi turkcell se kesin bi haftadırda

yinede mükemmel
bana bikez oldu şikayet etmedik yer bırakmadım

firma sonuç sayfasını yok etmesine rağmen google önbellekten gösterdim aradan bir yıl geçmişti sinema biletiydi hemde firma rezil olmamak için hediye paketi yollamıştı

sonra şikayet ettiğim yerlere gülücük yaptım ilgili firma felan yazdım
benımde oldu. surekşlı uye olmanız gerekıo gondermek ıcın dıyen sıtelerde. talıhlıler sıtede acıklanıo dıolar ya. ondan. kayıt yaptırıp katıldıgın bırseye bırdaha donemıyoruz kı
bir defa öngösterimi kaçırdım
bir gün önce açıklamışlar ertesi günü gösterim olmuş...
bi de ismimi aratıyordum googleda

bi baktım kitap kazanmışım neden yollamadınız kitabımı diye mail attım ertesi günü yolladılar hemen
geçen sene fantadan bel çantası kazanmışım festivalden sonra haberim oldu ne mail ne mesaj bişeyde atmadılar ki ne bileyim, sonra şansa gördüm aradım ama sadece festival alanında veriliyo geçti dediler, belki başkada olmuştur kazanıp görmediğim ama haberim olmadı öle bişey varsada..
simdi googleda adımı arattım bisey çıkmadı. demek ki kaçırdığım bisey olmamıs:)