Gönderen Konu: Tebrikler Hediye Kol Saati Kazandınız  (Okunma sayısı 24314 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FALLEN

• Usta Kampanyacı
  • Şizofrenik söylemler diyerek başlama nedenim bu
    • moonlight
Ynt: saat kazanmışım
« Yanıtla #30 : 13 Ağustos 2010, 18:06:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaslar cep telefonuma gelen mesajı aynen yazıyorum ;D

TEBRİKLER!
KOL SAATİ KAZANDINIZ .HEMEN 0532 111 55 00 'İ ARAYIN  HEMEN SAATINIZI ALIN HEMDE ELEKTRIK FATURALARINIZDA(ne alakaysa ;D) indirımden yararlanın
mesajın geldıgı no  05368541296
 ;D ;D
gece gece cok mutluyum  :P
[/quote

ianma bence çünkü karedi kart numaranı istiyorlar 70 küsür tl çekiyolar ondan sonra saati yolluyolar..bizim arkadaşada gedli o istedi saati ordan biliyorum...
Ne yapsak? Gitsek mi acaba bu köyden?

Çevrimdışı gamzeakyüksek

• Acemi Kampanyacı
  • **
kol saati kazandınız diye mesaj geldi
« Yanıtla #31 : 14 Eylül 2010, 19:06:49 »
arkadaşlar bu gün eşimin cep telefonuna bi mesaj geldi tebrikler kolsaati kazandınız 02122130666 numarayı arayın saatinizi alın diye böyle bi msj gelen var mı kredi kartı numarası filan istediler bizde istemiyoruz dedik...

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
Ynt: kol saati kazandınız diye mesaj geldi
« Yanıtla #32 : 14 Eylül 2010, 19:14:58 »
elektrik sayacına takılan bir ürün satıyorlar. Saati kazanabilmek içinde ürünü almayı ön koşul gösteriyorlar. Amaç ürünü satmak .Google aratırsanız örneklerine rastlarsınız  ;)

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tebrikler Hediye Kol Saati Kazandınız
« Yanıtla #33 : 19 Ekim 2010, 15:19:36 »
 bu mesaj banada geldi kaale almıyorum bile sacma sapan seyler

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #34 : 19 Ekim 2010, 23:33:20 »
banada pepsiden gelmişti mesajı yazmayı bile becerememiş  şu şekilde idi kendi numarası üste alta kendi gönderen pepsi diye başlamış mesaja daha sorna pepsinin 10.000 tl yüklü falan diye devam etmiş şu kelimesi zaten bitirmişti beni irtibat için 0.xxxxx bilmem kaçı arayıng teşekkürler bunu yazan tam bir denyoydu ona eminim tabii hemen tel nosunu jandarmaya bildirdim jandarmada bana aman sakın geri dönüş yapmayın dedi ben yermiyim :) hergün kampanya formunun üyesiyim o göz varmı bende zaten siz çoktan beri ikaz ediyordunuz bu konu hakkında daha birsürü saçma sapan şeyler yazmıştı baya güldük eşimle
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #35 : 19 Ekim 2010, 23:40:11 »
Böyle mesajlar bi bana gelmez zaten benim ne eksiğim var banada göndersinler burdan yetkili dolandırıcılara sesleniyorum benide görün ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı xcelis

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 20 Ekim 2010, 13:40:46 »
Böyle mesajlar bi bana gelmez zaten benim ne eksiğim var banada göndersinler burdan yetkili dolandırıcılara sesleniyorum benide görün ;D
:D :D

xzcelis.wordpress.com

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #37 : 28 Ekim 2010, 11:33:38 »
Dolandırıcılar sonunda sesimi duydu çakma akbank nosuyla arayıp duruyolar kredi kartı şifresi istiyolar, hesap bilgilerimi istiyolar saolsunlar ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
« Yanıtla #38 : 28 Ekim 2010, 23:45:00 »
banada 100 de 70 indirimli check up mesajı geldi  sapıttılar iyice first sakız kazandınız mesajı bile geldi ;D

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 28 Ekim 2010, 23:51:56 »
banada bugün geldi cok güldük eşimle bedava kol saati ve elektirikte indirim diye ne alakaysa kolsaatiyle elektirik indirimi  :o ;D ;D bizde yuttuk yaaa :P