0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
asicim msjıma cvp ver
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasicim msjıma cvp ver bende heyecanla cvp bekliyorum
bende trabzonlu .yani sen bizim buralısın .oftada görev yapıyorum .laf aramızda ofu çok sevmiyorum :)))
pelin sen istanbuldasın D: sizin bankaya geliyorum abla banada baksın ya
ben bankadaki ablaya baktırıyorum 3 kez baktırdım. hiç baktırmamıştım. Müdürümüzede hep bakıyordu valla coğusu cıktı.Çok mutlu olcan dediiiiiiiiiiiii cok şaşırcaksın dediİphone kazandım ps3 beklerken iphone acayip şaşırdım kısacası dumur olmuştumBi yere zorla gidicen dedi İvet dedim rizeye gidicez zoraaki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bankadaki ablaya baktırıyorum 3 kez baktırdım. hiç baktırmamıştım. Müdürümüzede hep bakıyordu valla coğusu cıktı.Çok mutlu olcan dediiiiiiiiiiiii cok şaşırcaksın dediİphone kazandım ps3 beklerken iphone acayip şaşırdım kısacası dumur olmuştumBi yere zorla gidicen dedi İvet dedim rizeye gidicez zoraaki hayret uyandırıcı aktüaliteleri hemen her yerde yaşıyoruz..kaderin seni çok seviyor belli ki senin olmalıymış her şeyde bir hayır aramalısın pelin
gell bakarrr 5 ten snra gel kalabalık olmuyoruz
papatya doğru mu falında gördüklerim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpapatya doğru mu falında gördüklerim Ne gördün merak ettim