burdan kazanıpta hedidyesi gelen varmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinburdan kazanıpta hedidyesi gelen varmıdaha gonderıme baslamadılar cnm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben şimdiye kadar kazanamadımbu gece tekrar deniycem kaçta deniyim sizce yardımmm istiyorumm
aslında sans işi
ben 3 te denedm kazandım
1 de denedm kazandım
ama bence 3 te dene
ay buraya yazalımm hrkes görsn 3 te Eftelya denicekmişşşş denemezsenz sevinecekk
Ya gimsada 6 lı küçük bravo 6 tl acaba şifre varmıdır ki onlarda alsamda bol bol yiyip denesem şifrelerini.. gerçi şimdi twister hayranıyım zannediyor kocam iki güne bir alıyor bilmiyor ki derdim şifre![]()
![]()
hafta sonu alayım en iyisi Gimsadan çıkarsa şifre şansıma..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben şimdiye kadar kazanamadımbu gece tekrar deniycem kaçta deniyim sizce yardımmm istiyorumm
bende 8 şifreyle katıldım farklı saatlerde 2 tane kazandım. oda sabah 5 ve 6 da. haftasonuydu.cumartesi pazar herkes geç yatıp geç kalkıyor. şans daha fazla sanki ... inş kazanırsınız eftelyaLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnormal bravolardan aldim geçen bizim bakkaldan 2,25 tlye şifre çıkmadi. >:(Tüm çeşitlerinde yok mu acababimden aldım tria hepsinden şifre çıktı son tarih 2012