şimdi şifre gönderiyorum inş kazanırım bende yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi şifre gönderiyorum inş kazanırım bende yaa
inşallahhhhhhhhhh
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi şifre gönderiyorum inş kazanırım bende yaainşaAllah kazanırsın canım..
sonuda yaa ben kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonuda yaa ben kazandımAyy çok sevindim inan.. Gözün aydın,tebrikler canım..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonuda yaa ben kazandımAyy çok sevindim inan.. Gözün aydın,tebrikler canım..
çoook teşekkür ederimbnde çok sevindim evde herkes uyuyo sevincimi kimseyle paylaşamadım
gerçi ne zaman bişey kazansam annemin yanına koşuyorum oda pek umursamıyo ama olsun
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonuda yaa ben kazandımAyy çok sevindim inan.. Gözün aydın,tebrikler canım..
çoook teşekkür ederimbnde çok sevindim evde herkes uyuyo sevincimi kimseyle paylaşamadım
gerçi ne zaman bişey kazansam annemin yanına koşuyorum oda pek umursamıyo ama olsun
Tebriklerrrrrr canımmbana da bugün mail geldi adresim sağlam olsun diye tekrar yazıp yolladım
merakla bekliyorum ne geleceğini
sonuda yaa ben kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonuda yaa ben kazandımAyy çok sevindim inan.. Gözün aydın,tebrikler canım..
Tebriklerrrrrr canımmbana da bugün mail geldi adresim sağlam olsun diye tekrar yazıp yolladım
merakla bekliyorum ne geleceğini
teşekkürler banada hemen mail geldi