0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam canım çok korktum beni niye aramadılar diye gülümser rezerve etmişsin hadi bakalım hyrlısı .şeydaya diyelim katılmasın şöyle birkaç gün belkim çıkar bizedeŞeyda kuzumun ne suçu var katılmayın deyince çekiliyor kenara asıl bizi sallamayıp katılanlar var onlara laf etmek lazım..
tamam canım çok korktum beni niye aramadılar diye gülümser rezerve etmişsin hadi bakalım hyrlısı .şeydaya diyelim katılmasın şöyle birkaç gün belkim çıkar bizede
meral bende katılınca burayada yazacam sanada özel mesaj atacam bende isteremm:))
papatyacım şifrem olsaydı sırf seni sinir etmeye katılırdım:)şaka şakaforumdaki arkadaslarımız papatyayı sevıyorsanız 3-4 arası katılmayın .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpapatyacım şifrem olsaydı sırf seni sinir etmeye katılırdım:)şaka şakaforumdaki arkadaslarımız papatyayı sevıyorsanız 3-4 arası katılmayın .benim evde 10 tane şifrem var bu saatlerde kullanacağım ona kızgınım çünkü başka arkadaşlar buldum kendime
bende gece 3te katılcam bugune özel karar verdim