Sona eren yarışmamıza doğru cevap veren üyelerimizden YASEMİN AKARSU bizden ev yapımı mesajlı kurabiye kazandı! Şimdi yeni yarışmamız başladı, bu sefer ödülümüz Matt Damon, Angelina Jolie ve Robert DeNiro'nun başrollerini paylaştığı THE GOOD SHEPHERD/KİRLİ SIRLAR DVD. Tek yapmanız gereken 11 Haziran Cuma gününe kadar doğru cevabı vermek!
82. Oscar Ödüllerinde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazanan Sandra Bullock'ın Oscar'dan bir gün önce dağıtılan ve Amerikan sinemasının "en kötülerinin" ödüllendirildiği "Ahududu Ödülleri" (Razzie Award) de "En Kötü Kadın Oyuncu" seçildiği filmin ismi nedir?
Cevap: All about Steve/Onun hakkında herşey
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ben dekatıldım şimdi herkese bol şans diliyorum:)
Bende mi sorun var sadece ya sitenin altı tamamen boş açılmıyor bende.
Bende mi sorun var sadece ya sitenin altı tamamen boş açılmıyor bende.
bi de böyle dene istersen Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
cevabınız alınmıştır falan yazmadı,ana sayfaya döndü hemen ama katıldım galiba,teşekkürler
Sitede yeni soru var.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBir önceki yarışmamızda ALL ABOUT STEVE/ONUN HAKKINDA HER ŞEY doğru cevabını veren üyelerimizden İclal Gökberber Kaya bizden KİRLİ SIRLAR DVD si kazandı, belki de şimdi sıra sizdedir!
Se7en (SEVEN) filminde Brad Pitt'in eşini canlandıran aktristin adı ve soyadı nedir? Doğru cevabı 24 Haziran Perşembe gününe kadar verin siz de yeni hediyemizi kazanma şansını elde edin! Hediye ne mi??? THE GODFATHER VCD!
Cevap : Gwyneth Paltrow
teşekkür ederim ben de katıldımmmm