Geçen gün beni arayıp adres bilgilerimi istemişlerdi caldiondan caldion jeans 50 ml orjinal şişesinde parfüm gedi

kutusuda cam kutu o kadar muhafaza etmişler sarmışlar sarmalamışlar ama cam kutu kırılmış
kargocuya söyleyip tutanak tuturabilirsen yenisini göndermeleri gerekir
avon güzellik perisinde bu tarz şeyler olmuştu yenisini gönderiyorlardı, bir dene istersen
kargocuya söyleyip tutanak tuturabilirsen yenisini göndermeleri gerekir
avon güzellik perisinde bu tarz şeyler olmuştu yenisini gönderiyorlardı, bir dene istersen
ürünü kargocu gittikten sonra açtım kocaman bir kutuydu zaten süngerlerle falan sarmışlar ama genede kırılmış işte allahtan parfüm sağlam.
Aklınızda bulunsun birdaha kargo teslim tesselü belgesini kargo yu açmadan imza atmayın Benim başıma geldi iki kez hemen kargo yu arıyorum geri alın diye Yurt içi kargo gelip alıyor ama Aras almıyor eğer üstelenirseniz alıyorlar tehtit ettim genel müdürlüğü arayacağımdiye aldılar bir hafta sonra yenisi geldi
Arayan numara duruyosa yazarmısın
Arayan numara duruyosa yazarmısın
arayan numaralara baktım maalesef silmişim
caldion anketinden gelmişse hediyen açıklanmasını beklıodum bişe kazanamamışım demekkı
çok güzel bir parfümdür tebrikler tekrar göndermeleri iyi olmuş
Arkadaşlar sağlıkla ilgili bir siteye üye olan ilk 100 kişiye yastık hediye ediyorlardı ya beni az önce aradılar yastık kazanmışım ayrıca bugünden itibaren 3 ay boyunca sağlıkla ilgili her türlü konuda arabileyeceğim telefon numarası verdiler ve ayrıntılı chek up içinde %50 indirim kazanmışım onunda ücreti yaklaşık 600 tl civarındaymış teksitlendirmede yapıyorlarmış chek upı düşünmediğimi söyledim yastık içinse adres bilgilerimi aldılar nasıl bişey bakalım.