Gönderen Konu: 1Her gün 3 kişiye Samsung X820 cep telefonu hediye  (Okunma sayısı 9461 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim

Kampanya Koşulları

*1 kişi 1’den fazla cep telefonu kazanamaz.
*Kazanan talihlilerin hediyeleri 1 ay içerisinde, profil doldururken vermiş oldukları adreslere kargo yolu ile gönderilecektir.
*Turkcell hiçbir gerçekçe göstermeksizin kampanya süresini değiştirme,
kapsama alanını değiştirme, kapsama alanını sınırlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar.

Peki Nasıl Olacak?

Yarışmaya katılabilmek için öncesinde siteye süper şifrenle kullanıcı girişi yapmalı ve profil sayfanı oluşturmalısın. Bundan sonra yapman gereken şey çok basit.

Sitenin sağ tarafında gördüğün yarışma alanını tıkla ve soruları cevaplamaya başla.
Her gün, o günün sorularını en çok ve en hızlı bilen 3 gnçtrkcll’liye Samsung X820 cep telefonu hediye! Aynı sayıda doğru yanıtı veren 2 kişi arasında sıralama yapılırken, testi tamamlama süresi daha kısa olan üst sıraya taşınacaktır.

Siteye kullanıcı girişi yaptıktan sonra her gün karşına çıkacak 30 soruyu en hızlı sen cevapla 3 Samsung X820’dan birini kap
Kampanyayı 45 gün boyunca takip et, cep telefonu kazanma şansını tam 45’e katla
Sitede çıkan haberleri takip et, soruları daha hızlı ve daha doğru cevaplama şansını arttır.
Yarışma her akşam 24:00’da tamamlanır ve bir sonraki günün soruları gelmeye başlar.
Her günün en bilgili ve artık Samsung X820 sahibi gnçtrkcll’lileri bir sonraki gün en geç 14:00’dan sonra siteden duyurulacaktır.
Cep telefonları talihlileri sitede yayınlandıktan sonra 15 gün içerisinde talihlilerin belirttikleri adreslere kargolanacaktır.
Bir gnçtrkcll’li birden fazla cep telefonu kazanamaz.
Turkcell hiçbir gerçekçe göstermeksizin kampanya süresini değiştirme, kapsama alanını değiştirme, kapsama alanını sınırlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
Ynt: 1Her gün 3 kişiye Samsung X820 cep telefonu hediye
« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2009, 14:29:32 »
teşekkürler ama ben yarışma bulamadım hangi siteye nereden giriş yapacağız

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2009, 14:31:35 »
link kopyalanırken yanlış kopyalanmış. nokta gözüken yerlerde de birşeyler yazıyor, o yüzden açılmıyor ilgili sayfa.

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2009, 14:32:05 »
link kopyalanırken yanlış kopyalanmış. nokta gözüken yerlerde de birşeyler yazıyor, o yüzden açılmıyor ilgili sayfa.

link  bu arkadaşlarrrr
;)

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2009, 14:32:29 »
hayır ben fazlalığını atıp siteyi açtımda bu sitede giriş yapabileceğimiz bir kısım yok ki

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2009, 14:32:56 »

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 06 Ocak 2009, 14:34:00 »
hayır ben fazlalığını atıp siteyi açtımda bu sitede giriş yapabileceğimiz bir kısım yok ki

evet ben de göremedim giriş kısmını :(

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 06 Ocak 2009, 14:37:10 »
yok arkadaş valla ben bulamadım acaba yarışmamı bitti yada nedir yani başka bir siteyemi girmemiz gerekiyor

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 06 Ocak 2009, 14:39:15 »
yok arkadaş valla ben bulamadım acaba yarışmamı bitti yada nedir yani başka bir siteyemi girmemiz gerekiyor

arkadaşlar süper şifreyi  girerek katılabilirsiniz  diyor  yaniiii   turkcelll ana safyasından  süper şifre ile  giriş yaptık sonra  o sayfadan  gençturkcele  geçiş yapabilirsiniz bir  öyle denyin ;)
;)

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 06 Ocak 2009, 14:46:08 »

arkadaşlar süper şifreyi  girerek katılabilirsiniz  diyor  yaniiii   turkcelll ana safyasından  süper şifre ile  giriş yaptık sonra  o sayfadan  gençturkcele  geçiş yapabilirsiniz bir  öyle denyin ;)
yok olmuyor zaten turkcell sitesinden online işlem girişinden başka giriş yok ki acaba bu cep telefonundan mı oynanıyor