0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende katıldım umarım yine kazanırım senin kampanyandan ama ama ama daha hiç kazanmadım ben daha ama
bende katıldım umarım yine kazanırım senin kampanyandan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende katıldım umarım yine kazanırım senin kampanyandan ama ama ama daha hiç kazanmadım ben daha ama sen katıldın mı pretemagna inşlh kazanırsın şans işi yarın son günnnnnnnnnn katılmayan kalmasınbaakalım kimler kazanıcak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende katıldım umarım yine kazanırım senin kampanyandan ama ama ama daha hiç kazanmadım ben daha ama sen katıldın mı pretemagna inşlh kazanırsın şans işi yarın son günnnnnnnnnn katılmayan kalmasınbaakalım kimler kazanıcakben
ben çıkmyacagını bıle bıle katılıyorum bütün yarısmalara.sonra da ben çıkmayacak demiştim diyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben çıkmyacagını bıle bıle katılıyorum bütün yarısmalara.sonra da ben çıkmayacak demiştim diyorum hadi hadi twitterdan kapmışın hediyeyi çıkar çıkar