Gönderen Konu: Ne yapmam lazım ?  (Okunma sayısı 4135 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
Ne yapmam lazım ?
« : 02 Haziran 2010, 17:56:37 »
Telefonumun ekranı yere düşünce gitti bende evin yakınındaki turkcell bayiye gittim yaparız dedi 60 tlye yeni ekran taktılar ve bi sorun çıkarmı dediğimde kesinlikle çıkmaz dediler.Aradan 2 hafta geçti ve ekran kendiliğinden bozuldu.Şimdi yapmak için tekrar 60 lira istiyolar >:( (nokıa 5310 modeli). Bana orjinal nokıa ekranı takılcak demişlerdi bu tarz parçaların garantisi olmuyo mu? Ayrıca ısrarla istememe rağmen fiş fatura vs. gibi bişeyde vermiyolar servisler fiş vermiyomuşşşş gibi bişeyler saçmalıyolar. Tüketici haklarına şikayet edicem ama elimde fiş olması laZIMMIŞ :-\ Önce vergi dairesine mi şikayet etmem lazım yoksa fiş olmadan da tüketici haklarına başvurabilirmiyim  ???
 Bu tarz bişeyle ilk kez karşılaşıyorum napcamı bilemedim ama adama çok sinir oldum >:(
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Ne yapmam lazım ?
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2010, 18:00:23 »
Telefonun garantisi süresi yokmuydu ? Niye turkcell bayisine verdinki yapmaları için ? 
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2010, 18:08:39 »
Telefonu kıbrıstan almıştım. Bide 2 yıl garantisi vardı ama garanti kullanım hatasını kapsamıyo :-\

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2010, 23:01:06 »
maliyeye fiş vermiyor diye şikayet edebilirsin sadece bir ceza keserler 15 gün içinde öder onlarda 50-60 tl yle yırtarlar sorunun hallolmaz ama hırsını almış olursun. değişen parçalarda da garanti veriyorlar benim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla mutlaka yeni parça içinde garantin olmalıydı...
...

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2010, 00:43:26 »
maliyeye başvurduğun zaman kesilen cezanın bir bölümüde sana veriliyor canım ama o kadar az fiyat olacağını sanmıyorum cezanın bence mutlaka maliyeye bildir ve kesilen cezanın belgesi ilede tüketici haklarına başvur mutlaka sonuç alırsın.

Çevrimdışı şeyda35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2010, 10:42:50 »

maıl atıp durumu anlatırsanız mutlaka ne yapmanız gerektııyle ılgılı en ıyı yolu gösterirler
beğenelim,beğendirelim
30.sayfadayım =)

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 03 Haziran 2010, 11:22:03 »
Saolun arkadaşlar bende biraz bakındım 150 tl gibi bi ceza kesiolarmış galiba. Ne olursa olsun şikayet edicem ben telefonu çöpe atarım ama yaptıklarının cezasını çeksinler.Bugün de biraz yoğunum akşam gelince mail atıp şikayet ederim yarında maliyeye

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
« Yanıtla #7 : 03 Haziran 2010, 11:25:06 »
kvk veya genpa'ya verseydin onlarda ücretli tamir yaparlardı. Fişinide verirlerdi ve değişen parçanın 6 ay garantisi olurdu.

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #8 : 03 Haziran 2010, 11:25:19 »
annemın telının ekranıda gıtmıstı bızde bır telefoncuya verdık yapması ıcın ama ne telefon gerı geldı ne ekran yapıldı ölece gıttı güzelim telefon.
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 03 Haziran 2010, 11:36:03 »
kvk veya genpa'ya verseydin onlarda ücretli tamir yaparlardı. Fişinide verirlerdi ve değişen parçanın 6 ay garantisi olurdu.
Ya bi sorun çıkabilceğini falan hiç düşünmedim bide çok yoğundum o hafta direk evin yakınında gördüğüm ilk yere verdim :-\  Artık telefonda da değilim adama çok sinir oldum.Şimdi bu telefonu yaparız 2 hafta sonra yine bozulursa yine sizin sorumluluğunuz falan diodu bide.