Gönderen Konu: daha.net yılın en keyifli sosyal medya kampayasını başlatıyor!  (Okunma sayısı 2853 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Katılmak çok kolay, facebook sayfamızda daha.net'ten bu ipad'i neden istediğinizi anlatan bir resim/video yada blog yazısı paylaşın, en yaratıcı 10 gönderi arasına girip en çok beğeni ve yorumu alan siz olun; iPad'i kapın! Üstelik ilk 3'e bir yıllık Photoshop Magazin dergisi üyeliği ücretsiz!

Apple'ın 2010'a damgasını vuran tablet bilgisayarı iPad'i kazanmak için yapmanız gerekenler ise çok basit:
Facebook sayfamıza "iPad'i neden istediğinizi" anlatan bir fotoğraf/video/blog yazısı ekleyin.
Paylaşın ve gönderinizin yayılmasını sağlayın
En yaratıcı 10 gönderi arasına girin
En çok beğeni/yorum sahibi siz olun
iPad'i Kapın!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
benim fotoğrafım silinmiş niye ki :-\

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
fotoğrafım sildiler bide yanlışlık olduysa tekrar ekleyindiyolar ya okadar beğeniyi boşunamı topladım :'(

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ben bu tür kampanyalara güvenmiyorum nedense  :-\
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı mahsun72

• Deneyimli Kampanyacı
Daha.net  Face book  duvarını yıkmışlar bu ne karmaşık bişey böyle :D İpini koparan fotoğraf ve video paylaşmış :D Söz meclisten dışarı ;)