0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gönül bende okuyorum hep ama tebrik kısmını atlamışım sanırım tebrikler, şansın daim olsun netbookta da biri almasın bana kalsın inş.. amin..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingönül bende okuyorum hep ama tebrik kısmını atlamışım sanırım tebrikler, şansın daim olsun netbookta da biri almasın bana kalsın inş.. amin.. yedeklere ne zaman sıra gelecekmiş, ben de yedekteyim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingönül bende okuyorum hep ama tebrik kısmını atlamışım sanırım tebrikler, şansın daim olsun netbookta da biri almasın bana kalsın inş.. amin.. yedeklere ne zaman sıra gelecekmiş, ben de yedekteyim.valla tam bilmiyorumda 15 gün içinde kimlik bilgisi vermezlerse yedeklere geçiyo kalıcanı sanmam ama umut işte bi kere arayıp sorcaz haftaya..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingönül bende okuyorum hep ama tebrik kısmını atlamışım sanırım tebrikler, şansın daim olsun netbookta da biri almasın bana kalsın inş.. amin.. yedeklere ne zaman sıra gelecekmiş, ben de yedekteyim.valla tam bilmiyorumda 15 gün içinde kimlik bilgisi vermezlerse yedeklere geçiyo kalıcanı sanmam ama umut işte bi kere arayıp sorcaz haftaya..hiç belli olmaz o işler, bi bakarsın bir kişi unutmuş adres bilgilerini vermeyi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kazananlar açıklandıktan 1 gün sonra mail geldi..ama yedeklere mail atıldımı bilmiyorum. belkide kazanlardan hakkını kaybeden olursa yedeklere mail atacaklar..