1930 yılından günümüze dünya kupası finallerinde en erken gölü hangi oyuncu hangi karşılaşmada kaydetti.?
doğru cevaplardan 100cü kişi oyunu kazanacak,,
cevapları Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin a gönderiyoruz,
ben 2002 deki g.kore - turkiye macında hakan şükür ün attı gol diye biliyorum,,,
1930 yılından günümüze dünya kupası finallerinde en erken gölü hangi oyuncu hangi karşılaşmada kaydetti.?
doğru cevaplardan 100cü kişi oyunu kazanacak,,
cevapları Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin a gönderiyoruz,
ben 2002 deki g.kore - turkiye macında hakan şükür ün attı gol diye biliyorum,,,
6 sn de olmuştu dua etsin ilhan mansıza.. O diye biliyorum bende... O maça kadar Hakan süküre güzel sözlerimizi çok fazlaca iletmiştik.
hakan şükür atmıştı bende öyle hatırlıyorum
tamam bende öyle gönderdim, , şans bakalım belki bize cıkar
442 sitesi neden bu kadar kalitesiz... soru yarışam gibi birşey bulamadım . garip ama iletişim adresi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..
442 sitesi neden bu kadar kalitesiz... soru yarışam gibi birşey bulamadım . garip ama iletişim adresi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..
adamlar derginin içeriğini oraya paylaşırsa dergisinin ne anlamı kalır ki
sadece dergi tanıtımı o site o kadar
6 sn de olmuştu dua etsin ilhan mansıza.. O diye biliyorum bende... O maça kadar Hakan süküre güzel sözlerimizi çok fazlaca iletmiştik.
ben 11 sn diye biliyordum 6 çok erkenmiş
Kayit olun veya giris yapin bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..
buay stuff un yanında geldi 442 dergisi , öle pc başında karıştırıken gördüm paylaştım, dergi alanlara özel olabilir, netten yayınlarsa satılan derginin 10 misli katılım olur ,
çok özle dünya kupası yazıyo dergide , yarışmada kapakta ARTI soruyu bil, 2010 fifa WC playstation 3 oyunu kazan yazıyor, (mönitorüm önünde bana bakıyor hala

Lionel Messi

)